01 Ocak 2011

02 Ocak 2010 Birmingham 0-3 Arsenal Maçı(Premier Lig)

Fabianski

Sagna-Djourou-Koscielny-Clichy

Song

Fabregas-Wilshere

Walcott-Van Persie-Nasri

Zor bir deplasman iyi bir galibiyet oldu. Chelsea-Wigan-Birmingham maçlarından 7 puanla çıkmak çok iyi. Çok rahat bir maç oynadık, kalemizde neredeyse pozisyon vermedik. Sahanın her yerinde olan bir takım vardı. Van Persie'nin golüne sevindik, Nasri çok iyiydi yine Fabregas, Wilshere, Song. Bu takım çok iyi yolda.

Djourou varken, Squillaci gibi bir futbol kasabının oynaması takıma ihanettir. Bu oynadığımız 20.lig maçı bunların. 11 deplasman, 9 iç maçı oynadık bugüne kadar. Namağlup bir takımın maç eksiğiyle de olsa 2 puan gerisinden gidiyorsak, bu çok önemli birşey.

Çarşamba günü Manchester City maçı, yine çok önemli bir maç daha. Kolay maç yok bu ligde. United'ı zorlu fikstürüne kadar iyi takip şart. Arayı açmaması lazım. Hafta içi Stoke'la içerde oynayacaklar gene. 20. maç namağlup oldukça iyi bir form tabii ki. Bu durumda 5 mağlubiyetli bir takımın şampiyonluk hayali kurması biraz ütopya gibi dursada olmayacak iş değil. Herkese iyi haftasonları.

2 yorum:

  1. Evet gerçektende çok zorlu bir deplasmandı bu Chelsea'nın 3 Manchester'in 2 puan bıraktığı bir deplasman.Sana çok katılıyorum orta saha süper işliyor.Ama forvet kesinlikle sıkıntılı,Van Persie eski formunu acilen yakalamalı.Manchester maçınıda izledim.Böyle bir şans olamaz yahu acayip sinir oldum.Kaleyi bulan toplar 10'a 2 .Tek kale oynayan hayvan gibi basan bir WBA.O penaltı gol olsaydı namağlupluk filan kalmazdı.Ama işte futbol bu şans faktörü çok.Yalnız Manchester Stoke maçı için çok rahat hissediyor kendisini fakat hiçde ummadıkları bir skor alabilirler diye düşünüyorum,umarımda alırlar.Bu ligi başka bir takımın namağlup bitirmesini asla istemem o ünvan bize ait olmalı sadece... Arsenal Forever

    YanıtlaSil
  2. manu yenilgisiz bitiremez kesinlikle hangi zorlu deplasmana çıktılar city hariç ya ki onlarda evlerinde berbat arsenalimize gelecekler 2 chelsea maçları var tottenham liverpool deplasmanları var içeride nispeten kolay olsada city maçları var bu adamlar bu şekilde şampiyon olurlarsa çok yazık olur gerçekten umarım olamazlar

    YanıtlaSil