21 Aralık 2010

Transfer Söylentileri - 1

Luis Suarez'i biliyorsunuz. Hollanda Ligi'nin içinde Hollanda Ligi'nin üstünde bir oyuncu olarak görülmek zordur zira istatistikler çoğu zaman güven vermiyor ve 15 gol 15 asist hiçbirşey ifade etmeyebiliyor bu eksi rakımlı topraklarda ama Luis Suarez bambaşka.. Sene başında Henry'nin gidişinden sonra Barcelona ilgileniyor deniliyordu ama Pedro'nun o bölgeyi Suarez yeterliliğinde doldurması sebebiyle transfer yatmıştı.

Suarez gitmek istiyor ve yeni golcüsünü de bulmuş olan Ajax Suarez'i maksimum kârla göndermek için elinden geleni yapacak. Arsenal aşağıda bahsedeceğimiz Vertonghen ile birlikte 35 milyon euro'luk bir teklifle gidiyormuş ve araya Bendtner'i sıkıştırmaya çalışıyoruz sanırım. 20-25 milyon arası bir fiyat biçerim ben Suarez'e, ayrıca Arsenal'de sürekli oynayamayan bir Bendtner Hollanda Ligi'nde kendini bulacaktır. Eğer gerçekleşirse herkes için mantıklı bir anlaşma olur.. Gelince daha detaylı bir şekilde yazarız umarım Suarez'i.

Ajax ile Vertonghen için de münasebetteyiz. Vertonghen stoper performansıyla transfer yapmaya değer mi yahut squillaci'den daha iyi oynar mı emin değilim ama defansın her bölgesinde oynaması avantaj bir yerde. belki de sırf stoper olarak düşünülmüyordur.

İki oyuncunun da yaşı 23. Olgun çağlarındalar ve 4-5 yıl daha böyle devam ederler, belki Vertonghen için daha fazla.. Olursa güzel transferler olur ama ben hala Koscielny yerine daha iyi bir stoper diyorum. Vertonghen değil de takımlarından koparabilirsek misal bir Subotic, Bonucci, Gabi Milito diyorum.. Milito dedim ama bu yaştan sonra Premier Lig'de başı döner bu adamın, vazgeçtim :)

4 yorum:

  1. suarezi ne dünyada ne de ahirette almaz wenger.3 tane striker ve walcott-vela gibi seconder striker mevcut kadroda.miyaichi,j.e.thomas,wellington gibi atrikerlar da geliyor alttan.bence transfer yapılacak en son bölgedir forvet...vertonghen olabilir.stoper,ön libero gibi mevkiilerde oynayabiliyor.kötü giden songun yerine bile düşünülebilir.

    YanıtlaSil
  2. Vertonghen defansta çok iyi bir joker ve çok istikrarlı her sezon 30un üzerinde maça çıkıyor . En azından iş görecektir diye düşünüyorum . Zaten Barcelona karşısında fazla şansı yok Arsenal'in lig adına yeterli olacaktır .

    YanıtlaSil
  3. ben toby alderweireld i beğeniyorum vertonghenden ziyade :) Ama Suarez transferi bence biraz hayal olur gerek de yok zaten :) Bence eğer Ramsey beklenilen performansına geri dönemezse seneye gidecek rosickynin yerine birisi düşünülmesi lazım

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar suarez'i o kadar aşağılamışsınız ki bi an hasan kabze'den bahsediyorsunuz sandım.. walcott vela kimdir yahu suarez'in yanında :) olursa kesinlikle mantıklı bir transfer, zaten uçta oynamaz suarez. arshavin bir kanat, öbürü suarez olur. van persie'ye mevki bulamamak sorunsa suarez gelmeden önce de sorundu.

    YanıtlaSil