17 Aralık 2010

Rakibimiz Barcelona

Şampiyonlar Ligi'nde rakibimiz Barcelona oldu arkadaşlar. Allah kolaylık versin.

26 yorum:

  1. yahu nefret ediyorum barcelonadan iki senedir bırakmadı yakamızı. bu sene çok gollü oluyor maçları gol de yemiyorlar umarım geçeriz turu ama yine çok erken veda edeceğiz şampiyonlar ligine gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. Guardiola'nin eslesme hakkindaki dusunceleri:

    "Arsenal-Barcelona in 1/8 finals? Last year it was a wonderful tie. It's a classic."

    "No one at Arsenal plays bad. They have Nasri, Cesc, Chamakh... They're a courageous team."

    "The form of both teams now doesn't matter. It's about how we'll arrive in February."

    YanıtlaSil
  3. son cümleyi ben de twitterda okudum en önemlisi o bence şubata ayında iki takımın ne durumda olduğu. Bence en zayıf halkaları sol bekleri bu durumda walcott rvp nasri 3lüsüne büyük iş düşüyor sanırım

    YanıtlaSil
  4. walcott rvp nasri top görebilecek mi bakalım :) asıl iş defanstakilere ve kalecilere düşüyor. bence 3-0'lık yenilgileri öpün de başınıza koyun.

    YanıtlaSil
  5. İşte tam şu düşünceler oluşmuş iken Barçayı elemenin vakti hemde ağlata ağlata.Çoluk çocuk herkes Barcelonalı olmuş 5 olur 6 yer Arsenal diye geziniyorlar.Sanki sözkonusu Arsenal değil Real Murcia.Valla Barcelona'yı elersek tura çıkacağım ya o kadar doldum.Forever Arsenal...

    YanıtlaSil
  6. real murcia? real madrid 5 yedi. kim ağlatabilmiş ki barca'yı son yıllarda arsenal ağlatabilsin? belki bir inter geçen sene. inter gibi oynayabilecek misiniz? ne oldu wenger'in felsefesine. mourinho ve en az 3 seneye ihtiyacınız var o oyunu oynamanız için. barça'yı ağlata ağlata yenebilme hayali kuran arsenalli... uyan rüyandan, dön yolundan :) çoluk çocuk heralde barça'lı olur, real aynısını yapsaydı real'li olurdu çoluk çocuk.

    YanıtlaSil
  7. maalesef arsenal 2006 yılından sonra vasat gençlerle doldu, olgunluk çağına gelenler ise satıldı, ya da takımdan kendi isteğ ile gitti.

    bu wengeri anlamak gerçekten zor, dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösteriliyor buna saygım var, ama 5 yılda 1 kupa kazanamazsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir.

    sonuç olarak ne oldu?
    mourinho wenger'i çocuk bakıcısı olarak görüyor
    evra her arsenal maçı öncesi bizimle alay ediyor.
    ve kupa kazanamadığımızdan dolayı büyük oyuncuları getiremiyoruz arsenal'e.

    ne yapılması lazım bilmiyorum..

    YanıtlaSil
  8. o değil de sagna oynayacak mı ilk maçta?kırmızı görmüştü partizan maçında.

    YanıtlaSil
  9. sagna ilk maçta oynayamayacak bu kesin ama 2. maç hakkında bir bilgim yok :) bence Peter Hill-Wood başkan oldukça Wenger'de takımın başında kalacaktır ki ben de böyle isterim. Hill-Wood giderse takımın başkanı büyük ihtimalle pay sahibi zenginlerden biri olacak.Bu da yüksek transfer ücretleri yüksek maaşlar ve takım ruhunun kaybolması sonucunu doğurur. Mesela Sagna City'nin oyuncusu olsa bu kararlılık ve hırsla oynamazdı ;)

    YanıtlaSil
  10. Umarım Arsenalimiz şu Barcayı bir elerde görürler ne olduğunu.Ben çok şey gördüm Juventus'u juventus iken,Real Madrid i Madrid iken Gol yemeden arka arkaya elediğimiz zamanları hatırlıyorum.Arsenal hafife alınmaya gelmez.Bunu göstermeninde artık tam vakti.Forever Arsenal ...

    YanıtlaSil
  11. arsenalimiz wengerimiz sagnamız asdfadsfdklgbnsfg

    highbury'li misiniz olm :D

    YanıtlaSil
  12. bazılarının böyle burdaki destekçilere bişeyler sallayıp gitmesindeki çabaya anlam verebilen var mı?

    YanıtlaSil
  13. valla 3 tane messi barcelonacısına cevap vericek halimiz yok kardeş. bizim kaç senedir burda olduğumuzu herkes biliyo. onlarında kaç senedir kendilerini barcalıya şey yaptırmış gibi bağırdıkları da biliniyo. bu nedenle bu zeka özürlüleri adam yerine koymamak lazım. ben koymuyorum sende koyma.

    YanıtlaSil
  14. @ adsız (en sondaki)

    amerika'nın oyunları hep bunlar. dünyayı amerika yönetiyormuş diyorlar asdfasdfnkasdklf

    @ theotheo

    sant joan despi'de doğdum büyüdüm. messi'nin tesislere geldiği günü dün gibi hatırlıyorum asdfasdfasdasdgfgh ayrıca zekanın olmadığı yerde küfür,hakaret ve bel altı saldırılar başlar; nadide bir örneğini vermişsin tebrikler :) wilshere'imiz, squillaci'imiz, fabianski'miz asfsdgsdfgfgh

    YanıtlaSil
  15. Hocam bu tarz gerginliklere gerek yok.Ayrıca Arsenalimiz filan birşeyler demişsin benim lafımın üstüne.Benim içimdeki Arsenal sevgisini sen gerçekten bilemezsin.8 Yaşımdan beri fanatik Arsenalliyim ben ve 1 tek maçınıda kaçırmıyorum o zamandan beri.Ayrıca hani Babadan abiden olan bir olay değil bu bir maçta izledim ve o an başladı bu sevgi.(Lens-Arsenal) maçıydı.Fenerbahçe maçındada en öndeydim en iyi yerden hemde.O yüzden hani bu tarz gerginliklere gerek yok ben ileride bu takımı yüzlerce kez Londra'da da izleyeceğim.Arsenal Forever...

    YanıtlaSil
  16. @ erdi

    hocam benim yazdığım hiçbirşeyde gerginlik yok. agresif bir insan değilim zaten. biraz espri anlayışım farklıdır. he dersin geçersin, ya da aynı şekilde karşılık verirsin, gülerim ben de. ama theotheo'nun cevabına bak, bi de cevabıma bak. farkı görürsün, gerginliği ve hakareti kim yapıyor.

    barcelona'ya en berbat oynadığı zamanlardan beri "sempatim" var sisteminden ötürü, ki yaklaşık 10-12 sene öncesine dayanıyor. ama hiçbir zaman "barçamız,altyapımız,katalunyamız vs vs" muhabbetine girmem. yapmacık geliyor bana. bırakalım onları gerçek sahiplerine.

    real sahip olsa aynı sisteme ve oyuna real'e sempatim olur. arsenal'e de antipatim falan yok bu arada, nötrüm. cesc'i yetiştiyorlar ne de olsa :)

    neyse demek istediğim, kendi içinde bulunduğumuz saldırgan,çirkef,bayağı,hakaretamiz futbol muhabbetini; bu avrupa kulupleri üzerinden yapmak bana doğru gelmiyor. makara yapılır o ayrı. komik gelen taraflarla dalga geçilir, benim de yaptığım o zaten.

    son olarak, sezar'ın hakkını sezar'a vermek çok olmamalı. yıllar sonra çok güzel hatırlanacak barça'nın bu yıllardaki oyunu. keyfini çıkarmak gerek. herkes barça'yı seviyor diye, sırf farklı olmak adına barça'ya antipati duymak doğru değil.

    YanıtlaSil
  17. Sen yanlış yerdesin hocam burası Arsenaltürkiye...
    git barcelona sitesi bul kankaların ile yazış yani sen böyle konuştukça burada eleştiri odağı olursun benden söylemesi.Olayda burada kapansın.Arsenal Forever...

    YanıtlaSil
  18. Rakibimiz Barcelona
    Şampiyonlar Ligi'nde rakibimiz Barcelona oldu arkadaşlar. Allah kolaylık versin.
    Gönderen theotheo
    Etiketler: Barcelona

    konunun içeriğini tekrardan hatırlatma gereği duydum. "rakibimiz shakhtar" olsaydı yazmazdım birşey.

    gerçekler acı gelince "olay da burada kapansın" olur zaten :) yüzünüze ayna tutulunca geri adım atacaksanız, birşeyler yanlış gidiyor demektir. iyi eğlenceler. adios amigos asdfasdfasdfdg :D

    YanıtlaSil
  19. ama "Adsız" kardeş olmamış ki..sen hem zeka kırıntısı olmayan yerde bel altı başlar de, hem de her yorumunun içine zeka yoksunu liseli ergenler gibi çok itici asdasdasdajsdbh mallığını ekle..

    cevaplara güzel başlıyorsun ama sonradan çok provakatif oluyorsun "gerçekler acı gelince "olay da burada kapansın" olur zaten :) yüzünüze ayna tutulunca geri adım atacaksanız" örneğinde olduğu gibi..

    gel tabii yorum yap burada özellikle bu başlık altında..haklısın..ama biraz da zeka kırıntısı olsun, en azından takımındaki oyuncularda olduğu kadar..

    YanıtlaSil
  20. ben hakan "bazılarının böyle burdaki destekçilere bişeyler sallayıp gitmesindeki çabaya anlam verebilen var mı?" yorumu benim. barcelonayı şuan sevmemek herkes seviyor diye yapılan bi antipopülist davranış değil benim için. Oldum olası sevmiyorum, şuan iyi futbol oynuyorlar diye sevmeye başlamam da saçmalık olur. Erdi'nin dediği gibi burası Arsenal blogu. ne kadar benimseyeceğimize de biz karar veririz samimi veya değil.

    YanıtlaSil
  21. Çok güzel yazmışsın Hakan bravo.Bu arada Arsenal için yazan arkadaşlarım ;İsimlerinizi yazarsanız sevinirim hem tanışma ve diyaloglar olur. buluşmalar da ayarlayabiliriz ilerde ;)

    YanıtlaSil
  22. tamamdır bundan sonra bu şekilde yazıyorum :)

    YanıtlaSil
  23. bunlarla uğraşmaya değmez ben burda 3 senedir yazı yazıyorum beni bilen bilir. takımı nasıl bildiğimiz ortadadır.

    biz barcelonayı yeneriz mi dedik. ben anlamıyorum bu salakları, şu şartlar altında tabiiki barcelona bizi yener buna karşı çıkan yok zaten. ama herifin biri geliyor yok ağlamayın ayna tutun. lan keriz git sen kendi kurbağa suratına ayna tut önce.

    YanıtlaSil
  24. evet yahu uğraşmaya değmez kendi haline bırakalım.Biz önümüzdeki derbi maçabakalım ve artık bu sefer yenememe olayını kırıp yenelim.Arsenal Forever...

    YanıtlaSil
  25. Erdi dedi ki...

    İşte tam şu düşünceler oluşmuş iken Barçayı elemenin vakti hemde ağlata ağlata.Çoluk çocuk herkes Barcelonalı olmuş 5 olur 6 yer Arsenal diye geziniyorlar.Sanki sözkonusu Arsenal değil Real Murcia.Valla Barcelona'yı elersek tura çıkacağım ya o kadar doldum.Forever Arsenal...
    17 Aralık 2010 18:25


    kusura bakmayın arsenalli arkadaşlar ama, haketmişsiniz sağlam bir ayarı. almışsınız da nitekim.

    YanıtlaSil
  26. Yahu arkadaş konu tam kapandı diyoruz biri geliyor yine devam ediyor.Ben artık birşey yazmıyorum bu konu hakkında.Barca maçınıda dört gözle bekliyorum hadi bakalım.

    YanıtlaSil