12 Kasım 2010

Bloga Veda

Geldik sona.

Jessie'nin kurup bizlerin devam ettirdiği bu blogda çok güzel anılarımız oldu. Güzel galibiyetler, hüzünlü yenilgiler paylaştık. Çok güzel bir birliktelik oluşturduk. Türkiyedeki gerçek Arsenallilerin büyük bir kısmını toplamayı başardığımızı düşünüyorum bu 3 sene içerisinde.

Ancak zaman akıp geçiyor, hepimiz değişiyoruz yenilik istiyoruz. Bu geçen süre içerisinde artık bu bloga eskisi kadar istekli yazmadığımı, yazmam için gerekli olan motivasyonu kaybettiğimi düşünüyorum.

Blogdaki diğer yazar arkadaşların da katkısı çok çok yetersiz olunca, blogun en eskisi olarak böyle bir karar aldım.

Blog'u tamamen kapatmayı düşünmüyorum belki arşivden yararlananlar olabilir. Herkese bol Arsenal'li günler, haftalar, yıllar dilerim. Umarım başka bir zamanda başka bir platformda görüşürüz.

8 yorum:

  1. sürekli takip ettiğim bir blogtu.üzüldüm.bi daha düşünün derim

    YanıtlaSil
  2. bende yaklaşık 1.5 yıldır düzenli olarak takip ediyordum, yazık oldu gerçekten

    YanıtlaSil
  3. ARKADAŞLAR SORUN ŞU ; BU BLOGDA YAZAN BENDE DAHİL ARKADAŞLARIMIZIN HER HAFTASONU MAÇ SONU YAZISI VS. GİBİ ŞEYLRE ESKİSİ KADAR VAKİT AYIRAMMASIDIR.VE YORUMLARDA ALDIĞIMIZ KAPATIN BLOGU BOYLE BLOGMU OLUR YAZILARI O KADAR EMEĞİMİZE LEKE SÜRMEKTİR.SONUÇTA CALIŞAN İNSANLARIZ BLOG O KADARDA UZAKTAN GORULDUĞU GİBİ KOLAY YÜRÜTÜLECEK BİRŞEY DEĞİL NE ARKADAŞLARIMIZ YAZARLIK YAPTI 1 HAFTA 2 HAFTA YAPIP BIRAKAN

    YanıtlaSil
  4. Yazmayı bilmiyorsunuz ki abi. theo'ya lafım yok, severim kendisini, hatta The Gunners'ı çok daha fazla severdim ama aktif yazarlardan birisi üstümdeki şeyi kaleme almış(klavyeye ya da, her neyse =)) olan arsenalist'se yazar kalitesinde ciddi bir düşüş var demektir. Yaklaşık üç yıldır hiçbir yazıyı kaçırmadan takip ettiğim bir sitenin kapanacak olması üzücü gerçekten. Birçok kez hevesle başvuru yapmaya niyetlenmişliğim var bloga yazar olarak girebilmek için ancak takımın birçok maçını kaçırıyor olmam nedeniyle bu amacımı gerçekleştirememiştim, bunu da söylemek istedim. =) Arsenal'i bu blogdan takip ediyordum abi, başka kaynağa gerek duymuyordum. Mümkünse devam etmenizi dilerim, herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olmayı da çok isterim, söylemeniz yeter.

    YanıtlaSil
  5. @stabilo haklı beyler.

    blogu kapatmak mantıksız. ben yazarım, fena da yazmam. stabilo da yazacak gibi duruyor.. madem garanti istiyorsunuz alın size garanti, maç yazılarını ben yazarım.. her güne bir post atılmasına bile gerek yok ki.. zaten ingiltere'de 3 günde bir maç oynanıyor. arada siz yine yazarsınız. blogu kapatıp giderseniz burdaki kitleyi harcamış olursunuz.

    benim buradaki yazarlığım sırasında hayatımda tonla sıkıntım oldu ki theotheo'ya da söylemiştim sanırım.. öyle aman aman iş-güç sahibi insan değilim, eğer müsaade ederseniz 2 kişi daha bulur çıkarırım bu blogu.

    YanıtlaSil
  6. bu "her gün buraya yazı girilmeli" mantığını anlamadım ben..tabii ki herkesin işi gücü var, başını kaşıyacak zamanın olmadığı anlar var..bu bir nevi hobi, burası para karşılığı üye olunup bir sözleşme çerçevesinde içerik dağıtılan bir yer değil ki..neden kendinizi bu kadar baskı altında hissediyorsunuz iki üç kişi "yazsaanızaa oluum" diye çemkirince..

    blogu kapatmak saçma..her maç sonunda maç yazısı girmeliyiz diye strese girmek de..
    sonuçta burası internetteki onlarca arsenal kaynağından biri ama türkçe olarak en iyisi.ille de maç yazısı diye tutturan adam gider başka kaynağa bakar burada göremeyince..burası da belli bir tempoda devam eder hayatına..

    güzel bir ortam vardı burda en azından arsenal tartışılıyordu belli bir grupla..devam etmesi güzel olur..

    YanıtlaSil
  7. bende yardım ederim

    YanıtlaSil
  8. ewet devam etmeli .kamuoyu devam diyor

    YanıtlaSil