26 Eylül 2010

Wenger : Bugün Takımımı Tanıyamadım

Şok yenilgi üzerine..

Zorlandık çünkü her zamanki düzeyimizde değildik.Defansif ve ofansif anlamda değildik.Genel olarak herşey bizim için zordu.Pas yapmak topu geri kazanmak bire bir oynamak ve bunun sonucunda 0 puan hakettik ve daha fazlasını haketmedik.Olumlu olan takımın son dakikaya kadar mücadelesiydi ancak bu seviye üç puan için yeterli değildi.

Manuel Almunia'yla İlgili..

Eğer defansif olarak bakarsanız bir çok oyuncu hakkında soru işareti olabilir.Bir çok oyuncu defansif hata yaptı.

Jack Wilshere'in yedek olması hakkında..

Pek çok maç oynadı.Ben bi oyuncuyla takımın iyi veya kötü olucağını düşünmüyorum.Takım performansı kötüydü.

Bu gizemli kötü performans hakkında..

Genel olarak kötü bir takım performansı vardı ve biz bunun neden kaynaklandığının cevabını araştırıyoruz çünkü sezon başından beri performansımız iyiydi.

Chelsea'nin yenilmesi üzerine..

Chelsea kazansaydı hayal kırıklığı olurdu.Biz diğer takımların sonucuna değil kendi performansımıza bakmalıydık ama yapamadık. Eğer bunun gibi oynamaya devam edersek diğer takımların sonucuna bakamayız.

Gelecek haftaki Chelsea deplasmanıyla ilgili..

Tabiki Chelsea maçları çok önemlidir.Ben bugünün istisna olduğuna inanıyorum çünkü bugüne kadar hep iyi maçlar oynadık. Bugün takımımı tanıyamadım ve beraber oturup bu konuyu analiz edeceğiz.Birşeyler yüzünden kötü performans sergiledik.Zor bir maçtı ancak bir şeyler doğru değildi.Takımda bugün olağan dışı şeyler gördüm..

4 yorum:

  1. Bana gore sebebi wba ı küçümsemek ve spurs maçı yorgunluğu.ancak şu dikkatimi çekti nasri son 4 maçtır spurs maçıda dahil hep 90 dakika oynadı + son oynanan 120 dakika ve bu maçtada en cok koşan oydu.demekki yorgunlukla pek alakası yok.bunun tek sebebi var oda wba yı rahat kazanılıcak bir maç olarak dusunulmesi.Bu takımdan eboue gonderilmeli.clichde boyle devam ederse gibbs i seneye o kanatta gorebiliriz.aslında iyi oldu bu maçı kaybetmemiz goze batan çiviler çekici yemeli yoksa carling cup yada fa cuptan gelicek kupaları beklemek zorunda kalıcaz.oda olursa tabi..

    YanıtlaSil
  2. Arsenal must not lose this kind of games if it wants to be a real alternative to Chelsea.
    Regards,
    http://transfersaqueneutral.blogspot.com/
    (a blog about sport transfers)

    YanıtlaSil
  3. almunia parzizan maçında yok penaltı pozisyonunda dirseğinden sakatlanmış. O an çıkarılsa idi demek saçma golü yemezdi. Bu takımdan bir şey anlamıyorum 2003ten beri takipdeyim hala çözemedim.

    YanıtlaSil
  4. konuyla alakasız ama şurada harika bir arsenal analizi var ekonomik eksen üzerinden şekillenen..
    amme hizmeti olarak çeviri yapabilirsiniz ingilizce okuyamayan arkadaşlar için..

    http://swissramble.blogspot.com/2010/09/cash-city-rockers.html

    YanıtlaSil