07 Ağustos 2010

07 Ağustos 2010 Legia Warsaw 5-6 Arsenal Maçı

Garip bir maçtı gerçekten, kadro;

Fabianski(Szcseny,45')

Sagna-Koscielny-Vermaelen-Clichy

Frimpong(Gibbs,45')

Nasri-Wilshere(72'Lansbury)

Walcott(Vela,'45')-Chamakh(JET,72')Rosicky(Eboue,45')

Evet ligin başlamasına yani Liverpool deplasmanına gitmemize 1 hafta kalmışken, kaleci sorunumuz çözümlenmiş değil. Wenger bu maç önemli demişti, önemli ise Fabianskiyi geldiği yere değil de, amatör lige şutlayabilme imkanımız doğmuştur heralde. Hangi şanslı evlat acaba aynı gerizekalıca hataları en az 5 kez yaparak Arsenal gibi bir takımda No.1 olmanın yarışına girmeyi başarmıştır acaba. Bunu sormak lazım.

Fazlaca irdelemeye gerek yok, takımda çok eksik vardı, defansif olarak yeterince iyi değildik. Koscielny'i beğenmedim bu maçta. 3.0'dan maçı çevirmemiz iyiydi, Nasri ve Chamahk güzel oynadı.

Eğer kaleci alınmayacaksa bu takımın No.1'i Almunia'dır. Haftaya Liverpool maçında eminimki o oynayacak. Ama bu da çocuk oyuncağı değil, sen önce Almunia'ya göndericek seviyeye gel, kaleci bulamayınca da sana çok güveniyoruz çekersen ondan alıcağın performansta soru işareti olur.

Bu maç ölçü değil, ama kaleci sorunumuzun hala bugünlere gelmesi bir yönetim hatasıdır, bakalım bunun sıkıntısını gene çekecekmiyiz. Haftaya Liverpool deplasmanındayız, yeni bir serüven başlıyor. Rastgele diyelim.

3 yorum:

  1. rocisky arsenalden kupa kaldırmadan gitmem demiş bu iyi hber bence

    YanıtlaSil
  2. http://img205.imageshack.us/img205/5613/arsenal2010.jpg

    işe yarar

    YanıtlaSil