05 Haziran 2010

Transfer Söylentileri

Transfer sezonunun resmi olarak başlamasından sonra artan transfer söylentileri hakkındaki son gelişmeler şöyle:

Joe Cole

Chelsea ile olan sözleşmesini tamamlayan Joe Cole yeni sezonda Stamford Bridge'de olmayacak gibi gözüküyor. Başlarda Joe Cole ile Arsenal ve Manchester United'ın yakından ilgilendiği söylensede son gelen haberler Wenger ve Ferguson'un bu transfere sıcak bakmadığı yönünde. ESPN Soccernet'in haberine göre Joe Cole Manchester City ya da Tottenham'la sözleşme imzalamaya daha yakın. Cole'un Chelsea'de kalmasının çok küçük bir ihtimal olduğunu belirtilirken bu söylentiler ancak Dünya Kupası sonrasında Joe Cole'un kararını vermesiyle sona erecek.

Yoann Gourcuff

Fabregas'ın Barcelona'ya transfer olacağı söylentilerini takip eden söylenti Bordeaux oyuncusu Yoann Gourcuff'un Arsenal'e transfer olacağıydı. Ancak Barcelona'nın teklifini kesin bir tavırla reddeden Arsneal yönetimi bu söylentiyi de ortadan kaldırmış oldu. Ayrıca açıklama yapan Bordeaux başkanı da Arsenal'den Gourcuff'la ilgili herhangi bir teklifin kendilerine iletilmediğini belirtti.

1 yorum:

  1. Ntvspor'a göre joe cole ile 4 yıllığına anlaşmışız. Onlar daily mail den aldıklarını söylüyorlar haberi. ancak ben böyle bir haber bulamadım daily mail de.

    http://www.dailymail.co.uk/sport/index.html
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25103801/

    Ama goal.com da da şöyle bir haber var:
    http://www.goal.com/en-gb/news/2559/rumours/2010/06/06/1960864/arsenal-set-to-beat-out-manchester-city-and-sign-chelsea

    YanıtlaSil