24 Haziran 2010

Song Galatasaray'a Gitsin Blogu Kapatıyoruz

Tüm Türk gazetelerinde Galatasaray'ın sadece 4.5 milyon euro karşılığı Song'u bonservisiyle aldığı yazılıyor. Her Arsenal'li gibi bizde neremizle gülsek diye şaşırdık artık bu türk basınına. Bence bu transfer haberinin çıkma nedeni Song'un eski Gs'li akrabası Rigobert Song'tur. Türk basını ne yapalımda Gs'ye bi transfer haberi uyduralım derken -"aa Song vardı Arsenal'de oynayan bizim eski Gs'li Song'un yeğeniydi onu yazalım bari, hem kaynağıda buna dayandırırız inandırıcı olur" demişler ancak Arsenal'i izleyen izleyicileri inandıramamışlardır. Song geçen sezon Arsenal'in en iyi oyuncusudur, geleceğin müthiş yeteneğidir ve oldu ki Arsenal satsa bile 20 milyon euro'dan aşağı satmaz ve zaten Wenger Song gibi bi oyuncuyu asla bırakmaz. Şöyle iddialıyız ki Song Gs'ye bonservisiyle gitsin blogu kapatıcaz diyoruz :)

Bakalım Türk basını mı güçlü yoksa blog alemi mi göreceğiz..

8 yorum:

  1. Ben de Song gitsin taksimde soyunurum diyorum.

    YanıtlaSil
  2. song gs ye gitsin, taksimde ben ibneyim beni s.kin diye bağırıcam.

    YanıtlaSil
  3. song galatasaray'a gelsin, kendimi s.kerim, hodri meydan.

    YanıtlaSil
  4. song'un galatasaraylı olma ihtimali benim galatasaraylı olma ihtimalimden bile düşüktür.

    YanıtlaSil
  5. Song gitsin, benim götüme vuvuzela soksunlar.

    YanıtlaSil
  6. mehmet topal'ın 5milyon euro ettiği piyasada song'a 4.5 milyon euro deger biçen fanatik gazetesi ekibi ve yalçın dümer midir nedir o salağa allah akıl fikir versin..ben gelmesini geçtim fiyata takıldım aq..

    YanıtlaSil
  7. hakkaten bu heriflerin avrupa futbolu ile filan alakaları yok.Alex song gibi bir adamın gs ye bu yaşta gitmesini geçtim,fiyata bak aq.4,5 milyon euro.Küsüratlı sallayalım da salladığımız belli olmasın die buçuk da var.
    Song geçen sene tüm maçlarda oynadı.Onun olmadığı maçlar kayıp oldu.Arsenal de şu an cesc in bile alternatifi var ama song'un yok.
    40 milyon euroya filan wenger ancak bırakır song'u.İddia ediyorum 2 sene sonra en büyük önlibero olucak.büyüklerden biri değil.En büyüğü olucak.

    YanıtlaSil
  8. wenger alexandre song'u bırakmaz yalanını bir kenara bırakırsak, dalga geçebileceğiniz en güzel şekilde dalganızı geçmişsiniz bu haberle ilgili. muhahaha

    YanıtlaSil