16 Mayıs 2010

Van Persie: Umarım Campbell takımda kalır

Robin van Persie, sözleşmesi biten Sol Campbell'ın yeni bir sözleşme imzalayarak takımdan ayrılmamasını umduğunu söyledi ve 35 yaşındaki oyuncunun Arsenal soyunma odasında ihtiyaç duyulan bir karakter olduğunu belirtti.

Ocak ayında kimsenin beklemediği bir şekilde Arsenal'e geri dönen deneyimli savunmacı takımla yaza kadar sözleşme imzalamıştı.

Van Persie, Campbell'ın takımla yeni bir sözleşme imzalayabileceği hakkındaki bir soruya "Öyle olmasını umuyorum. Campbell harika bir karaktere sahip. Dürüst ve kazanma arzusuyla dolu biri. Spurs maçında 60 metrelik bir koşu yaptı, kendisinden daha genç birine karşı yaptığı bu koşu çok özeldi. Ocak ayında takıma katılmasına rağmen takıma kattığı hava inanılmaz." diye cevap verdi.

Campbell: 2 yıl daha oynayabilirim


Sol Campbell 2 yıl daha üst düzey futbol oynayabileceğini belirterek bu zamanı Arsenal'de geçirmek istediğini söyledi. 2006'da ayrıldığı Arsenal'e geçtiğimiz Ocak ayında geri dönüp etkileyici bir performans sergileyen Sol Campbell yeni bir sözleşme imzalayıp Arsenal'de kalmak istiyor. Nisan ayında Arsenal'de ayın oyuncusu (Arsenal’s Player of the Month) seçilen Campbell'ın İngiltere'nin 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer bulabileceği konuşuluyordu. Ancak bu şansı elde edemedi ve Dünya Kupası kadrosunun dışında kaldı. Şimdi gözler Campbell'ın Arsenal ile yeni sözleşme imza atıp atmayacağında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder