31 Mayıs 2010

Transfer Söylentileri

Arsenal, orta sahasının beyni Cesc Fabregas'ı bu yaz Barcelona'ya kaptırabilir. The Sun 'a konuşan kulübe yakın bir kaynak, konuyla ilgili olarak "Her ne kadar Cesc'i kadroda tutabilmek için tüm yollar deneniyorsa da, hoca bir alternatif üzerinde de çalışıyor" dedi.

Bu alternatifin Fransa Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda da yer alan, Bordeaux'nun oyun kurucusu Yoann Gourcuff olduğu öğrenildi.

Fransız ekibi, Milan'dan kiraladığı futbolcuyu, daha sonra bonservisiyle birlikte kadrosuna katmıştı.

Gourcuff'un kontratında, 25.5 milyon avro getirildiğinde oyuncunun serbest kalacağına dair bir madde bulunuyor.

Çeşitli gazetelerde yazan diğer söylentilerde ise Makoun, Joe Cole, Steven Taylor ve Giovinco var.

Joe Cole'un sözleşmesi bitiyor ve Wenger'in çok beğendiği bir futbolcu. Yapılan görüşmelerde Joe Cole'un fazla bir maaş talep ettiği ancak Wenger'in bazı klişeleri yıkıp Joe Cole'u renklerimize bağlaması bekleniyor.

Makoun ise Le Equipe gazetesinin bir iddiası. İki yıllık sözleşmesi olan Makoun ile ilgileniyormuşuz ve Makoun'da bize gelmeye sıcak bakıyormuş.

Giovinco ise Juventus'tan kesinlikle ayrılmak istiyor. Yedek kulübesinde oturmaktan sıkılan Giovinco Dünya Kupası'ndan sonra Juventus'tan ayrılacak. Genç yeteneği izleyenler arasında bizde varız.

Defans'a takviye kaçınılmaz ve bu mevkiide araştırmalar sürüyor. Newcastle'ın genç defansı Steven Taylor'la yakın temas halindeyiz. Newcastle'da satmaya razı bir görüntüdeymiş.

Diğer bir söylenti ise Wenger'in Wigan'ın forveti Hugo Rodallega'yı izlediği yönünde ve bu oyuncuya £ 10 milyon'luk bir teklif götüreceği yönünde.

5 yorum:

  1. Gourcuff,Makoun, Joe Cole, Steven Taylor için birşey demem ama Giovinco ve Rodallega saçma olur. Birkere Bendtner ve Eduardo gitmediği sürece Rodallega lüks olur. Giovinco ise fizik açıdan çok zayıf bir oyuncu EPL'de tutmaz.

    YanıtlaSil
  2. Makoun, Joe Cole, Steven Taylor, Gourcuff 4 üde alınmalı. fabregas gitmese bile gourcuff hariç hepsi alınmalı yinede. artık riske girmenin finansı zorlamanın zamanı geldi. joe cole gibi hücumun her yerinde oynayan bi adamı kaptırmamalı wenger. daha fazla forvetede gerek yok Turiaf ın söylediği gibi.

    YanıtlaSil
  3. aslında bi stoper daha lazım tek taylor transferi de yetmez. ondan daha kaliteli bi stoper daha alınırsa arsenal bu sezon gerçekten iddialı olur.

    YanıtlaSil
  4. gallas ın bi yere gideceği yok bi kaleci bir stoper yeter bize artık

    YanıtlaSil