22 Mayıs 2010

Transfer Söylentileri

Son dönemlerde söylentiler iyice arttı ancak şu üç isim üzerinde herkes yoğunlaşıyor.

Stephane Mbia
Mbia Fransa'da yeni Vieria olarak görülüyor. Güçlü ve teknik bir orta saha oyuncusu. Top kapma özelliği ön planda. Taraftarlar Song'un iyi performansına rağmen onun yanına yine güçlü ve top kesici bir partner daha istiyorlar. 24 yaşındaki Kamerun'lu oyuncuya 16 milyon pound'luk bir teklif yapacağımız söyleniyor.

Hugo Lloris
Bu sezon Lyon'dan ayrılma planı olmadığını söyleyen Lloris'i Arsenal ve Milan izliyor. Arsenal'in uzun dönemli planları içinde olan bir kaleci. Wenger'de ilgilendiğimizi doğrulamıştı. Lloris yaptığı açıklamada "İlk olarak gerçeği söylemeliyim ki bu konuda karar verme yetkim bende değil çünkü takımımla sözleşmem devam ediyor. Bu sene takımdan ayrılmak istemiyorum ama eğer ayrılırsam Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istiyorum, gelecekte ne olucağını asla bilemeyiz" dedi.

Gianluigi Buffon
İtalyan gazetesi Daily Tuttusport Buffon'un Juventus'tan ayrılması halinde Arsenal'e gidiceğini söylemişti. Wenger'inde Buffon'u çok istediği iddaa edilmişti ancak Buffon yaptığı açıklamada Juventus'tan ayrılmak istemediğini, Arsenal veya başka takımlarla ilgilenmediğini çünkü Juventus'a aşık olduğunu söyledi.

1 yorum: