06 Mayıs 2010

Transfer Söylentileri


İlk transfer söylentisi Fransa'dan. Lille'in genç starı Eden Hazard Fransa'da yılın futbolcusu ve yılın en iyi genç futbolcusu ödüllerini topladı ve bu hafta takımını 2.sıraya taşıdı. Wenger'in bu oyuncuyla yakından ilgilendiği ve 11 milyon euro'luk bir teklif yapacağı söyleniyor.



İkinci transfer haberinde 25 yaşındaki Diakhate var. Sezon sonu Gallas, Silvestre, Campbell ve Senderos'un yollanacağı söyleniyor. Oraya malum olarak doğan transfer açığını Vermaelen'e iyi bir partner olacak isimle doldurmak isteyen Wenger'in Diakhate'yle ilgilendiği ve 10 milyon sterlin'lik teklif yapacağı söyleniyor. Arsenal harici Juventus, Chelsea, Liverpool ve Bayern Münih'te bu futbolcuyla yakından ilgileniyor. Diakhate teknik, hızlı ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.


Son haberde ise tanıdık bir isim Arda var. Menajeri Arsenal ve Liverpool'un oyuncusuyla ilgilendiğini söylemiş ama henüz bir teklif olmadığını da eklemiş.


Kişisel yorumuma gelirsek;

Hazard muhteşem bir yetenek ve takıma katılmasını çok isterim.

Diakhate'yi çok izlemedim ama edindiğim bilgiler sağlam bir defans olduğu yönünde.

Arda'yı ise hiç ama hiç istemiyorum. Takımın hızını kesecek Stoke City'de oynayacak kapasitede bir isim bence. Bu sert ve yüksek tempolu lige ayak uyduramaz diye düşünüyorum. Tek temennim Liverpool'a gitmesi..

11 yorum:

  1. bana öyle geliyor ki;wenger ^^MAURO ZARATE^^ bombasını patlatacak,30 milyona kadar yolu var.

    YanıtlaSil
  2. hakketen yaw zarate gelse neler olur neler!!!dia hariç şu oyuncuların hiçbirine gerek görmüyorum.arda'yı alıp walcott'u ne yapacaz.o bile yedek.zaten büyük maçların adamı sıkıntısını çekiyoruz.hazard,arda,remy olmaz.hazard demişken nasri de fransada bu yaşlarda çoşmuştu,hem de o biçim.ancak lige uyum sağlayana mental olarak pişene kadar 2 sene geçti.hem wilshere gibi oyuncularımızda var.böyle gençlere gerek duymuyoruz bence.ayrıca arshavin dün ben gitmeyecem dedi.ne oluyor anlamak mümkün değil.gallas yollanıp zarate'ye 10 numara verilmeli getirilmeli.

    YanıtlaSil
  3. http://www.youtube.com/watch?v=U5bOaC5V_gs






    alın size ^^ZARATE^^

    YanıtlaSil
  4. i know this game6 Mayıs 2010 17:18

    80 milyon transfer bütçemiz varmış.2 tane dünya çapında yıldız alınacak deniyor.biri zarate,diğeri gourcuff...

    YanıtlaSil
  5. i know this game6 Mayıs 2010 17:35

    beyler zarate hakkında herkesten yorum bekliyorum!!!ryuzaki,cesc,kerem özgenel,theotheo,enesak...

    YanıtlaSil
  6. hazard ve arda gereksiz olur bence. Onlara o parayı vereceğimize savunmaya 1 adam daha alıp ortasahaya ve kaleye birer adam almak daha mantıklı.

    Bu arada Wenger 2 maksimum 3 transfer yapıcaz demiş. Şimdi Chamakh'ı bu rakamlar içinde tutuyorsa para verip alacağımız oyuncu bir tane olur şimdiden söyleyeyim.

    YanıtlaSil
  7. Mauro Zarate daha oncede birmingham dada oynamış wenger alsadı o zaman alırdı ayrıca riquelme tarzında bir oyuncu vede gen takımda 10 numara kaldıramıcak bir güçte bize daha tecrubeli bir 10 numara lazım.

    YanıtlaSil
  8. bize öncelikle kaleci gerekli arkadaşlar, hugo lloris, joe hart, rene adler gibi bir adam almalıyız ve hatta belkide bunlardan ikisini sonrada çok etkili iki defans alınmalı vermaelen in yanına sonrasında orta saha gerekli kısacası forvet hattı en sonra kalmalı derim ben zira chamakh alındığına göre eldekilerle de idare ederiz ki bu senede onca golü bir adama dayanarak atmadık tüm takım çalıştı, yeterki geriyi sağlama alalım ilerde üretkenliğimiz maksimuma çıkar. ve ardaya gelince arda emirates'e sadece maçları izlemek için gelmeli onun bu takımda işi olamaz ancak orta sıraların takımlarına girebilir premier lig de..

    YanıtlaSil
  9. ya zaten zarateyi hepimiz az cok biliyoruz ama bizim takımın oyun sıstemine uyacagını zannetmiyorum ki italyadan oyuncu almayı da hic istemem.bize 10 numara değıl iyi bir on libero,kaleci ve ıkı tane de defans lazım.chamakh da kesin olduguna gore ılerisi icin oyuncu almaya gerek yok.van persie,chamakh,bendtner,vela satılmazsa eduardo yeter de artar bile.eğer 4-3-3 oynayacaksak ileride van persienin yeri garanti.dediğim gibi ilerisi degıl gerisi sorun.iyi bir kaleci şart llorois veya adler olursa muhteşem olur.

    arda için konuşmaya bile gerek yok şaka gibi.oyle bişiey olursa ki inşallah olmaz turkiyede herkes arsenalli olur onu da hiç istemem.ama takıma bir turk transfer olacaksa bu kesinlikle nuri olmalıdır.bu sene cok iyi oynadı arsenal ilgileniyor diye de bir haber gormuştum sanki.bizim oyun yapımıza da cok iyi uyum sağlar yerden hızlı pas yapabilen teknik bir oyuncu.duran toplarda da cok iyi.tam bizlik aslında keske gelse.

    YanıtlaSil
  10. beyler zarate 10 numara değil,forvet.sağda ya da solda oynuyor.eğer gelirse ileri üçlümüz;arshavin-van persie-zarate olur.gerisini siz düşünün artık.bence çok yerinde bir transfer olur.ayrıca lazio onu birm.dan 20 milyona aldı.ee bizimde o zamanlar paramız yoktu.bence gerçekleşebilir.

    YanıtlaSil
  11. ya kimse mi havard nordtveiti bilmiyor anlamadım ki. adamı almanya da mı unuttunuz ne yaptınız yahu. chamakh gelmiş, kaldi bir oyuncu. o da kaleci olur yüksek ihtimal. neuer ya da lloris gelir transfer bahsi kapanır. cb almaz bence wenger çok büyük bi şey olmazsa. seneye nordtveit ve wermaelen defans blogu olur. kalede akınfeev olsa 7 kupa alırız.

    YanıtlaSil