01 Nisan 2010

31 Mart 2010 Arsenal 2-2 Barcelona Maçı (Şampiyonlar Ligi)

Oldukça büyük bir Barcelona propagandasının olduğunu kabul etmek lazım, bugün Diaby'nin oyunu da, maça berbat başlamamızın sebebi de bu psikolojik savaşı kaybettiğimizden dolayıdır, buna Birmingham maçını da ekleyin ortaya böyle bir başlangıç çıkıyor.

Defansta büyük yerleşim hataları yaptık, Arshavin-Gallas sakatlandı, Fabregas tam hazır değil, Diaby hayatının en kötü maçını oynadı falan derken, bu başlangıç çok sürpriz değildi, tabi burada belki bazı taktiksel problemlerde olabilir, Barcelona'lı bekler oyuna girdiğine ne denli tehlike yaşadığımız ortada, buna bir çözüm bulunabilirdi maçtan önce, Walcott hamlesi gibi. Yine de kötü değil oyunu sonradan toparlamasını bildik, hiç değilse Nou Camp'a giderken umudumuzu koruyarak gidiyoruz, olmasada canları sağolsun.

Bu kadar geride karşılamamız sıkıntı yarattı tabi, ikinci yarıda ilk yarıda yemediklerimizden daha saçma goller yedik, çok amatör yerleşim hataları bunlar, demoralizasyonun büyük etkisi var tabi. İlk kez Emirates'te topa bu kadar çok sahip olan bi rakiple mücadele ettik.

Oyuna damgasını vuran değişiklik Sagna-Walcott tabi, Walcott'un hızı Maxvell'i perişan etti güzel bir gol geldi, sonra oyuna ortak olup iyi bir pozisyonla penaltıdan golü yaptık, Puyol ve Pique'yide cezalı duruma soktuk. Belki o dakikadan sonra Fabregas sakatlanmasa 3.golüde bulabilirdik, yine de 2.0'dan maçı çevirmek iyidir.

İkinci maçta Fabregas yok, o bölgeyi dolduracak oyuncularımız mevcut. Herkes elinden geleni yapacaktır.

Avantajı hakederek Barcelona ele geçirdi tebrik ederiz. Daha farklı bir maç izleyeceğimizden eminim Nou Camp'ta. Şimdi sırada Volves maçı var, biraz dinlenme, kolay bir galibiyet diliyorum artık. Sakatlardaki gelişmeleri blogdan aktaracağız.

Herkese iyi geceler.

12 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. pique'nin neden manchester'dan kovulduğunu, neden xavi'nin dünyanın en iyi pas atabilen orta saha oyuncularından biri olduğunu bu maçta görmüşsünüzdür herhalde.

    YanıtlaSil
  8. bu arkadaşların yorumları niye kaldırılıyor? küfür yazıyorlarsa eyvallah ama onun dışında bırakın yazsınlar ne zararı var?
    rooney'siz chelsea maçından sonra da bekleriz o zaman da yazarlar..

    YanıtlaSil
  9. Nasri en güzel maçını oynadı diye düşünüyorum. İlk kez bu kadar beğendim kendisini. Maçın gizli kahramanıdır.

    YanıtlaSil
  10. harbiden nasri baya geliştirdi özellikle fiziğini. artık ezilmiyor. ikinci maçta belki bir sürpriz yaparız. zaten yaparsak çok uzun süre konuşulur bu olay.

    YanıtlaSil
  11. yorumlar yazan kişiler tarafından kaldırılıyor.yoksa del piero bu blogda cok eskiden beri yorum yapan bir arkadaş cok da düzeyli yorumlar yapar.

    diaby az bişey daha iyi oynasaydı bu kadar kotu başladıgımız macı biz yine cevirirdik ama işte her oyuncu her zman gününde olamıyor.aynı şekilde karşı tarafta da özellikle messi hiç oynayamadı.ozel onlem almamamıza rağmen.

    YanıtlaSil