06 Mart 2010

Ramsey'den Açıklamalar


"Ne olduğunu hatırlıyorum, düştüm ve ayağımın kırıldığını gördüm, daha sonra alçılı bir şekilde asılıydı, sonra çarpışma görüntülerini gördüm ancak bunun üstünde çok durmak istemiyorum olanları değiştiremezsiniz."

"Bu benim için çok zor bi durum. İyi giden bir sezonda engel oluşturdu. Ben gencim ve bunu atlatacağım, geçen hafta bir operasyon geçirdim ve eskisinden daha güçlü döneceğimi umuyorum"

"Ben çok farklı kulüp taraftarlarından müthiş destek aldım, özellikle çabaları için Arsenal sağlık görevlilerine ve hastane ekibine teşekkür ediyorum. Glenn Whelan sahada çok nazikti ve bunun yanı sıra Stoke City sağlık görevlilerine de teşekkür ederim. Aynı zamanda da aileme çok teşekkür etmek istiyorum."

"Son olarak Arsenal taraftarlarına teşekkür ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. Attıkları mesajlar çok dokunaklıydı. Tüm takım arkadaşlarıma sezonun kalan bölümünde başarılar diliyorum. Biz şampiyon olma kapasitesine sahibiz ve bu yolda onlara destek vereceğim."

1 yorum:

  1. sakatlığının eduardo kadar ciddi olmadığı cok sevindirici ve ramsey her zmnki gibi kendinden emin daha güçlü donuceğinden eminim

    YanıtlaSil