04 Mart 2010

Kısa Kısa - 38

- Eski oyuncularımızdan Ray Parlour, Ramsey daha 19 yaşında, güçlü bir karaktere sahip, bu sakatlığın ardından çok daha iyi olarak dönecektir, onun geleceğinin Arsenal'de çok parlak olduğunu düşünüyorum, mükemmel bir oyuncu demiş.

- Kimsenin beğenmediği Bendtner milli maçta yine kafayla müthiş bir gol atmış, buradan, izleyebilirsiniz. Heralde 21 yaşında olup, bu kadar eleştirilen ve bu kadar da gol atan bir başka oyuncu dünyada yoktur. Klası ve kalitesi ortada.

- Fabregas Fransa maçının ilk 45 dakikasında forma giymiş sadece, bu iyi haber.

- Walcott ise 57 dakika forma giymiş, daha sonra yerini Philips'e bırakmış. Şimdilik bir sakatlık haberi çıkmadı bizim oyunculardan.

- Sagna, her yıl oldukça tecrübeleniyoruz, takımda Campbell ve Gallas gibi isimlerin olması çok önemli demiş, geçtiğimiz aylarda erkek kardeşini kaybettiğini, bunun onun üstünde büyük bir yıkım yarattığını söylemiş, aldığı psikolojik desteğin ardından, daha iyi durumda olduğunu belirtmiş.

- Bolton menajeri Owen Coyle, Arsenal oyuncularına kasti müdahelelerde bulunulduğu iddiasını reddetmiş, Ramsey inanılmaz bir yetenek, dünya çapında bir oyuncu olacak ileride ancak hiç bir takım oyuncu sakatlamak için oyun oynamaz. Fakat, bu tarz maçlarda agresif olmak zorundayız, yoksa hiç bir şansınız kalmaz demiş.

14 yorum:

  1. N.Bendtner i eleştirenler ondan her maç en az 3 gol atan 3 asist yapan 10 top çalma ve hatasız pas yüzdesiyle oynayan bir istatistik bekleyen tarzda insanlar..puan kaybında da çok sık rastlanıyor burada ..

    @benden bu kadar nick li eleman bu tür(cins) insanlardan biri ..Futbolcu aşağılamayı marifet sanan bu cins, eğer birdaha yazı koyacaksa anlamlı, kayda değer yazılar koysun ..Nicklas Bendtner diye başlık atıp kafasına göre yazı karalayamaz ...

    YanıtlaSil
  2. Nicklas ın attığı her gol 'benden bu kadar' nickli elemana gitsin ..

    YanıtlaSil
  3. Bendtner'i eleştirenler neden eleştiriyor: hava toplarında başarılı tamam boyu da uzun bi zahmet olsun, ancak top yerdeyken alıyor topu onu bunu geçmeye çalışıyor kaptırıyor. O boyla tekniği çok iyi olmayabilir zaten ama madem kaptırıp duruyorsun pas falan vermeyi denesene. Bu eksiğini kapatsa ya da daha çok pas vermeyi düşünse eleştiriler oldukça azalacaktır. Şahsi düşüncem bu yönde. Herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

    YanıtlaSil
  4. Hava topları hariç hiç bi özelliği yok. Getirelim Koller'i koyalım bu yaşta Bendtner'den daha iyi oynar. Cesc'in bütün söylediklerine tamamen katılıyorum, yerden toplarda zaten kötü bide fantastik hareketler yapmaya çalışıp kendini rezil ediyo.

    YanıtlaSil
  5. drogba-torres-rooney-adebayor-defoe-bendtner..

    no comment..

    anlayan anladı..

    YanıtlaSil
  6. drogba-torres-rooney-bendtner mi?

    hahahahahaha

    no comment gerçekten.

    YanıtlaSil
  7. ilovethenew adlı arkadaş liseli mantığıyla olay çıkarmaya çalışıyorsun, bendtner iyi de geç niye her atılan gol ona gitsin buna gitsin diyorsun ki.

    YanıtlaSil
  8. my jekyll doesnt hide

    ben de hiç sevmem bendtner'i.bana göre hiç bir zaman top tekniği yüksek bir oyuncu olamayacak ama drogba,rooney,torres,van persie olması lazım o sıralamanın.

    bendtner'e göre bir sıralama yapıcaksak.
    sturridge,r.santa cruz,n'gog,owen tarzı birşey yapmak lazım.
    bu saydıklarım içinden de en gelecek vaadeden bendtner oluyor.

    YanıtlaSil
  9. yanlıs anladınız herhalde..
    rakiplerin forvetleri rooney-torres vs iken bizim bizim bendtner..siz razıysanız buna no comment..

    istediği kadar gol atsın..asla arsenalin 1.golcüsü olmamalı..

    YanıtlaSil
  10. yazım uslubuna dikkat etmeli herkes.blog yazarları da(ryuzaki) biz okuyucular da(ilovethenew)..

    YanıtlaSil
  11. yazım uslubumda bişey görmedim sorun nedir ?

    YanıtlaSil
  12. drogba-torres-rooney-bendtner mi?

    hahahahahaha

    no comment gerçekten.

    bu abi problem

    YanıtlaSil
  13. ben orda hepside aynı kefede futbolcular dediğini sandım o yüzden öyle söyledim.

    YanıtlaSil
  14. dediğim gibi yanlış anlaşılma olmuş.E drogba ile bendtner i bir tutacak kadar akıl sağlığımı kaybetmedim daha =)

    YanıtlaSil