30 Mart 2010

31 Mart 2010 Arsenal - Barcelona Maçı (Şampiyonlar Ligi)

Zorlu maç geldi çattı, yarın hem şampiyonlar ligi serüveninde ilerlemek, hemde geçen hafta yaşadığımız hayal kırıklığını atlatmak için iyi bir maç olabilir. Rakibin gücünün farkındayız, herkes farkında. Bunu abartmadan korakor bir savaş verip, sıfır hatayla oynamak durumundayız, evimizde gol yemezsek çok ciddi bir avantaj sağlarız.

Kadro tahmini;

Almunia

Sagna-Campbell-Vermaelen-Clichy

Song

Fabregas-Diaby

Nasri-Bendtner-Arshavin

Rakibin çok fazla silahı var, ama bizimde var. Benim tahminim bir kontrol oyunu olacağı yönündedir. İşlerin 0.0 gitmesi içerde her zaman bize yarar. Gol yemeden alacağımız her türlü galibiyet bence turu bize getirecektir. Bu çocuklar bunu başarır, başarmasa da canları sağolsun.

Kilit isim Alex Song ve Diaby.

Yıldız Fabregas ve Arshavin olabilir.

15 yorum:

  1. beyler gallas antrenmana katılmış.fabregas şüpheliymiş.gallas büyük ihtimalle oynayacak.

    YanıtlaSil
  2. azer_gunners31 Mart 2010 08:45

    evet barsanın yıldızları kimsenin gözünü kokutmasın biz takımımıza çok güveniyoruz barsanı yenicek güce sahipler cescinde oynaması netlik kazanırsa çok süper olur diaby ve nasri yine maçı adamı ola bilir

    YanıtlaSil
  3. Gallas haberi süper zira kilit isim kesinlikle Campbell. Barcelona hücumuna karşı çok açık vermeye müsait. Umarım Serkan'ın dediği gibi Gallas yetişebilir..Eğer Varmaelen de günün de olursa, ve Gallas da oturaklı oynarsa tamamen başa baş bir mücadele olur.

    YanıtlaSil
  4. cesc-diaby-song>xavi-keita-busquets.. messi'yi tutarsak alırız macı..nasri'den extra performans bekliyorum..allah utandırmasın

    YanıtlaSil
  5. ilk 15dakika almunia hariç macta olan oyuncumuz yok ne yazık ki..son zamanlarda hiç bu kadar kötü oynamamıştık..maçın hakkı 0-2 falandı su ana dek..bu ne lan :s

    YanıtlaSil
  6. hangi kanal veriyor maci arkadaslar. dsmart'ta inter maci varda...

    YanıtlaSil
  7. şu an bi tek nasri ile almunia oynuyor ya niye boyle oldu çok kotuyuz

    YanıtlaSil
  8. starda yayın..

    devrede 2sakat verdik..gallasla baslamak kumardı bence..tutmadı..

    YanıtlaSil
  9. star tv veriyor maçı.. 10. dk dan sonra izlemeye başladım maçı.. 5 dk boyunca barça bastırdı bizden hiç atak yok.. 20. dakikadan sonra azda olsa top tuttuk atak yaptık, 23. dk da arshavin sakatlandı (hangi pozisyonda sakatlandı göremedim gören varsa söylesin lütfen), arshavin çıktı oyun hareketlendi.. Almunia biri kolay, diğeri zor 2 top kurtardı ard arda spiker hayatının maçını oynuyor dedi :P bentner ofsayt pozisyonunda bir kaleciye birde direğe nişanladı, bu pozisyonun ofsayt olmayanı gelmez bir daha ayağına.. Bide gallas sakatlandı, 25. ve 40. dk'larda değişiklik yaptık inşallah 3. değişiklik sakatlıktan olmaz.. Cesc'de cezalı duruma düştü (poziyonda gördüğüm kadarıyla kartlık bi pozisyon yoktu ama hakem neresiyle gördü bilemiyorum).. Denilson song'u aratmazsa iyi bişey, yoksa song'un gallas'ı aratacağını pek sanmıyorum.. 2. yarı daha baskılı ve sağlam oynarız inşallah..

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. cesc'in sakatlık ciddi değildir insallah..

    YanıtlaSil
  13. 2-2..0-2den bu hale gelmek güzel..ama gerçekten maçın başında şans bizden yanaydı..

    sanırsam defans ya da orta saha istedigi kadar aynı olsun aradaki farkı ortaya koyan 2 adam vardı..biri ön plana cıkmasa da messi ve zlatan 2 takım arasındaki fark..

    umudum az..kura cekılınce %70 barca demiştim..hala oyle diyorum..tek avantajımız pique+puyol yok 2.mac..nasri gobege gelir theo da kanatta oynar sanırsam..

    almuni mukemmel toplar cıkardı..ama gene basit gol yedi..

    gallas'ı da oynatmak hataydı..bilmiorum rezerv macında oynadı mı ama haftalardır oynamayan adamı bu macta oynatmasaydı keşke

    YanıtlaSil
  14. herşeye rağmen güzel maçtı.son dakikları özellikle.umudumuzu koruduk en azından

    YanıtlaSil
  15. 1 maçta 3 oyuncunun sakatlanması daha önce başımıza geldimi bilmiyorum ama inşallah bundan sonra tekerrür etmez.. Fabregas ve Arshavin çabuk dönerler diye umuyorum.. Rovanş için %30 değil %50 şans var bence.. Barçada Puyol, Pique, Iniesta ve Abidal olmayacak.. Tamam bizde de Cesc yok ama Nasri-Arshavin-Walcott o maçta 11 de başlarsa fabregas ve RVP olmadan rovanşta güzel bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum..

    YanıtlaSil