18 Mart 2010

2010/2011 Forma İddiaları


Çeşitli Arsenal bloglarında 2010/2011 sezonunda iç saha formamızın bu olacağı söyleniyor ancak kesin bir şey yok. Yorumlarınızı merak ettim ve yayınlamak istedim bu formayı. Bence hoş ve sade bir forma olmuş sizin görüşleriniz nelerdir ?

9 yorum:

  1. sağ üstteki top mükemmel olmuş bence de :)

    YanıtlaSil
  2. açıkcası biraz degisim fena olmayacak..
    away*third formada daha yaratıcı seyler ortaya cıkıyor..ben sahsen home forma almayalı 3-4 sene oluyor..

    YanıtlaSil
  3. valla bi kere ortaya fly emirates gelecek bu bir. ikincisi logo yerine arma kullanmaya fifa/uefa izin vermez bu iki. ama tasarım fena degil. kollara kırmızı şeritler ekleseler bi de bu nike anlaşması ne zaman bitiyo ya. adidas yapsın artık bizim formaları da. şöyle liverpool, madrid gibi perfect formalarımız olsun istiyorum. bi de bordo away forması geri dönsün. henryli, o2li forma mükemmeldi. gerçi bu seneki away ve 3rd formalarda mükemmel. v yakalı formadan geçilsin de artık neye geçilirse geçilsin.

    YanıtlaSil
  4. azer_gunners18 Mart 2010 17:58

    süper bir forma seneye bizde alırız bulursak tbii hakikatan çok süper inşallah ugurlu olur takıma şampiyonluklar getirir ama 02 kadar iyi olmuycak o formanı çok özledik

    YanıtlaSil
  5. bence harika olmuş.gerek sadeliği gerek kirmizinin tonu bence çok hoş.umarim ilerde 'başarilarla dolu bir dönemde giydiğimiz forma' olarak hatirlanir bu forma.bu yaz ingiltereye gittiğimde mutlaka alacağim.formanin çikiş tarihi hakkinda bilgisi olan varmi?

    YanıtlaSil
  6. resme odaklanmaktan altindaki yaziyi dogru düzgün okumamişim :)bence bu forma gayet hoş umarim seneye bu formayi giyeriz

    YanıtlaSil
  7. @D.Saunders
    Bu formayı seneye giyeceğimiz belli değil, fake haberde olabilir sonra üzülme :)

    YanıtlaSil
  8. Bence mükemmel. Reklamın sol göğüste ufacık olması çok iyi olmuş, reklamsız forma izlenimi veriyor. Man. City'nin bu sezon kullandığı formada da benzer bir şey yapılmıştı.

    YanıtlaSil