12 Mart 2010

13 Mart 2010 Hull City - Arsenal Maçı (Premier Lig)

Çok önemli bir viraj, çok gıcık bir takım ve hocası ile karşı karşıya geliyoruz.

Hull City ne yapıp edip bu maçtan puan almak isteyecektir, her türlü çirkefliğe başvurabilirler, sakin oynamak gerekiyor. İki rakibimizde bu hafta içeride oynadığı için puan kaybına tahammülümüz kesinlikle olamaz.

Kadro tahmini;

Almunia

Eboue-Campbell-Vermaelen-Clichy

Denilson

Nasri-Diaby

Walcott-Bendtner-Arshavin

Eboue bu maça şart, Song'un cezalı olması korkutuyor açıkcası, Fabregas belki yedek olabilir, kadroda olması bize güven verir, herşeyiyle çok kritik Wenger'in tabiriyle "cup game", kazanmak şart.

Önümüzde 4 hafta var, Hull City(d), Westham, Birmingham (d), Wolves.

Bakıldığı zaman zor bir fikstür değil, biz içerde Volves'la oynarken, Manchester United'da Chelsea ile maç yapacak. O nedenle bu 4 haftayı kayıpsız geçersek, 4.haftanın sonuna liderlik koltuğuna büyük ihtimalle otururuz.

Ramsey için, şampiyonluk için en kritik haftalara girildi artık, umarım herşey yolunda gider, Hull'la başlayalım bakalım.

Ryuzaki Edit : Maç 19.30'da iyi seyirler.

6 yorum:

  1. denilson-diaby-nasri 3lusu cok yumusak kalır :s orta saha da sıkıntı yasamayız umarım defansif anlamda..5-0 moral olmustur,insallah etkisinde kalmazlar çok..daha çok maç var..açıkcası hala 2.lik bile başarıdır diye düşünüyorum..ne manuyu ne chelseayi yenemedik puan dahi alamadık yani!!

    YanıtlaSil
  2. Porto maçında takımın çok yorulmadığını zannediyorum. Eğer bu maçlarda puan kaybedersek defansif ortasahadaki isim yetersizliğinden olacaktır çünkü Song'un yedeği yok. Nasri, Walcott, Arshavin üçlüsüne çok güveniyorum bayağı formdalar. Bendtner'inde kazmalığı tutmazsa maçı alacağımızı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. bendtnerrrrrrrrrrrrrrr
    2-1
    bu gol bizi şampiyon yapar insallah

    YanıtlaSil
  4. stoke maçından sonra yine son dakkalarda gelen galibiyet golü.bu maçla birlikte inanmaya başladım şampiyonluğa

    YanıtlaSil