14 Şubat 2010

Wenger: "Antremanlarda Güçlendiğinin Sinyalini Veriyor"

Birçok Arsenal taraftarı Eduardo'nun yaşadığı korkunç sakatlık sonrasında eski haline dönebileceğinden kuşkuluydu. Arsene Wenger 26 yaşındaki oyuncunun antremanlarda gün geçtikçe güçlendiğinin sinyallerini verdiğini söyledi.

Wenger ayrıca oyuncuların asist yapmasının gol atması kadar etkili olduğunu belirtti.

"Eduardo antremanlarda giderek güçlendiğinin sinyalini veriyor. Onun yaşadığı gibi bir sakatlık yaşadığınızda iyileşmeniz de buna bağlı olarak uzun sürüyor. Şu anda kendisi gün geçtikçe güçleniyor.

Gol atamıyor olması o kadar da önemli değil. Ben ona, asist yapmasının da gol atması kadar değerli olduğunu söyledim. Benim için ikisi arasında bir fark yok.

Aynı şeyleri sezon öncesinde Robin Van Persie'ye de söyledim. Unutmayın Robin'de sezona gol atmayıp asistler yaparak başladı.

Goller de arkasından mutlaka gelecektir. Siz takıma ne verirseniz, takım da size onu verecektir. Buradaki kilit nokta ise sabır."

3 yorum:

  1. bu demek oluyor ki seneye eduardo gitmeyecek.seneye bu kadar oyuncuyla ne yapacaz çok merak ediyorum.almunia,diaby,sagna,cesc,verma,senderos,rosicky,nasri,eduardo,gallas,RVP,vela,walcott,denilson,ramsey,song,wilshere,djourou,fabianski,clichy,arshavin,mannone,eboue,gibbs,traore,merida,bendtner...ayrıca kiralık oynayan oyuncular ve reserve oyunculardan;eastmond,jet,simpson,lanbury bunlar kesin A takıma yükselecek oyuncular.kimsenin gitmeye de niyeti yok silvestre dışında.nerde şans verilecek bu oyunculara yorum yazın lütfen!

    YanıtlaSil
  2. nerde şans verilecek mı var gorüyoruz bu haftalarda çok sakat veriyoruz.forvette oynatacak adamımız kalmamıştı bi ara.derin kadro her zman daha iyidir...

    YanıtlaSil
  3. üç alternatifli kadro her zaman iyidir.Ama eduardo ne sağ açıkta,ne de sol açıkta ne de tek forvet oynayabilir bence.10 milyon euro gibi bir fiyata satılırsa bence çok daha iyi olur.forvette oynayacak chamakh,rvp,bendtner var.

    YanıtlaSil