11 Şubat 2010

Stoke City 0-1 Arsenal (Rezerv Ligi)

Arsenal Rezerv Ligi'nde deplasmanda Stoke City'i 8. dakikada Nacer Barazite'in attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Stoke City kadrosunda A takım kadrosundan Diego Arismendi, Amdy Faye ve Asmir Begovic vardı. Luke Ayling, Kyle Bartley'nin Sheffield United'a kiralık olarak gitmesinden sonra kaptan olarak sahadaydı. Francis Coquelin ve JET ise yeni rolleri ile sahadaydılar.

Mannone
Coquelin-Ayling-Miquel-Cruise
Frimpong-Eastmond-Merida
Barazite-JET-Sunu

Yedekler: Shea, Evina, Yennaris, Henderson, Freeman

Yaklaşık 500 civarında taraftarın önünde oynanan maçta Arsenal'in etkili hücum hattı vardı. JET ve Merida'nın ortaklaşa geliştirdikleri atakta İspanyol oyuncunun şutu az farkla dışarıya çıktı. Bu golün sinyalini veren ataktan sonra 8. dakikada Nacer Barazite kaleci Begovic'i mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.

JET ve Eastmond öne geçtikten sonra şanslar yakaladı ama soğuk havada oynanan maçın ilk yarısı 1-0 bitti.

İkinci yarı daha çok fiziğe dayalı bir oyun ile geçti. İkinci yarı başlayalı 2 dakika olmuştu ki Arismendi topsuz bölümde Merida'ya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Geçirdiği omuz sakatlığından sonra tekrar bu maçla sahalara dönen Barazite bir saatin ardından oyundan alındı ve Luke Freeman onun yerine oyuna girdi.

Birkaç pozisyon daha bulunsa da başka gol atılmadı ve Arsenal Londra'ya 3 puanla döndü.

1 yorum:

  1. iyi haber ola bilir şimdi önemlisi arshavinin porto maçında oynayıb oynamamasıdır song ihtimal varmış ama daha belli diyil görücez bakalım

    YanıtlaSil