22 Şubat 2010

Kısa Kısa - 33

- The Gunners hala aramıza dönmedi.

- Wenger, Bendtner'ın Drogba ve Rooney ayrı özellikleri olduğunu, 1.94 boyu ve 21 yaşında olduğunu belirtmiş, Sunderland maçında iyi bir maç çıkardı, Rooney ve Drogba gibi olması kendi çalışmasına bağlı onda bu yetenekler var demiş.

- Wenger, şampiyonluk şansının sürdüğünü ancak gerçekci olmak gerektiğini belirtmiş, bundan sonra maç maç bakmalıyız, bundan sonraki bütün maçlarda full konsantrasyonda olacağımızı birbirimize söz verdik demiş.

- Eski ingiliz hakemlerden Graham Poll, Wenger'i objektif olmamakla suçlamış, kendi kazanınca hakemlerden söz etmiyor, kaybedince hakemlerden kötüsü olmuyor demiş.

-Arshavin bundan sonra şampiyonluk şansımızı sürdürmek için her maçımızı kazanmalıyız, ayrıca Chelsea'nin çok olgun bir takım olduğunu belirtmiş.

-Wenger eksiklerin azalttığını belirtmiş, Walcott iyi duruma geliyor, Arshavin, Diaby, Gallas ve Eduardo'da Stoke maçına hazır olabilir demiş.

3 yorum:

  1. walcott'un iyi duruma gelmesi çok önemli.iyi bir walcott nasri,rosicky ve diğer sağ açık oynayanlardan çok çok iyidir.arsahavin,diaby,gallas ve eduardo dönmesi çok sevindirici.rvp,gibbs,djourou dışında sakatlık kalmamış oluyor.bunlar zaten uzun süreli sakatlıklar.stoke maçı önemli.burnley maçına biraz yedek çıkacağımızı düşünüyorum.traore,eboue,ramsey gibi.porto maçı öncesi iyi bir şarj olur.porto karşısında tam kadro olmalıyız.bu arada robin'in dönmesine 4 hafta var yazıyor yanda.sitede geçenlerde nisan ayı içinde dönecek yazıyordu nisan başında döner umarım.

    YanıtlaSil
  2. bence wenger bi bendtner'in yaşını öğrensin. bi de wengere laf atan üçkağıtcı hangi allahın kulunun hakemleri takdir ettiğini görmüş bunu bana biri anlatsın. hakemler işlerini iyi yapmalılar zaten. bir hakem doğru karar verdi diye takdir edilmez. zaten bunun için para kazanıyor bu adamlar. benim hayatımda gördüğüm tek iyi hakem collinadır. geri kalanlar gayet de eleştirilebilir gözümde. hakemler de çocuk mu abi? kaç yaşına gelmiş adam wenger'in takdirini mi bekliyor?

    (bu yorumlar pek yüzeysel oldu ama kafam çok karışık şu anda, mazur görün)

    YanıtlaSil
  3. özellikle arshavin ve diaby çok süper oldu şampiyonlugu takip etmek istiyorsak deplasman maçlarından mutlaka kazanmamız lazım bu kadroyla şimdi lige daha umutlu bakıyoaruz inşallah daha sakatlık olmaz

    YanıtlaSil