27 Şubat 2010

İngiltere Ligi Kasapları - 2


Bu konuyla ilgili ilk yazımı geçen günlerde yazmıştım
http://arsenalturkiye.blogspot.com/2010/02/ingiliz-ligi-kasaplar.html . Sanki içime doğmuştu bu olacaklar. Maçın başından itibaren izleyenler bilir Ramsey alenen dayak yedi. İşin ilginci Fabregas'a veya başka birinin ayağına top geldiğinde böyle müdahaleler olmuyor, Ramsey'in ayağına geldiğinde üç kişi saldırıp tekme tokat giriyordu. Bu yazımı yazmaya Ramsey'in ayağı kırılmadan önce karar vermiştim. Ramsey ceza alanı içinde dayak yedikten sonra orta sahada topla buluştuğunda yine üç kişi tarafından dayak yemiş ve sinirden evin içinde deliriyordum ki bi kaç dakika sonra Ramsey'in ayağı kırıldı. Ramsey böyle alenen dayak yerken Song'un rakibine dokunmadığı bir pozisyonda hakemin hiç tereddüt etmeden sarı kartı vermesi ve Ramsey'e olanlara göz yumması bu olayları doğurdu. Stoke City deyim yerindeyse tam bir anadolu kulübü. 90 dakika kapanıp önüne gelene tekme tokat giriyor. Yazıklar olsun ligin kasaplarına göz yuman hakemlere, bi kaç haftadır hakem faciasından kurtulamıyoruz.

Ramsey sakatlanınca ağlamamak için kendimi zor tuttum. Daha futbolun baharında ve bugünde elinden geleni yapmaya çalışıyordu ancak maçın başından beri dayak yediği herkes tarafından görüldü. En derin geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım kısa zamanda düzelir ancak ayağına bakınca yeni sezona bile yetişmesi biraz zor gözüküyor çünkü kemikte kırık değil kopma var.

2 yorum:

  1. İzlerken şok oldum resmen. Hakemlerin bu sertliklere göz yumması zaten sinirlendirmişti beni, birde Ramsey'i o durumda görmek çok kötüydü. Umarım en olabilecek en kısa zamanda aramıza döner.

    Bu arada Ryuzaki diğer konuya da yeni baktım msnim: cesc_rvp@msn.com

    YanıtlaSil
  2. aglamak ne kelme ya burda sinirden oturamıyoruz ne yapıcamızı bilmiyoruz maçı seyr etmedik ama bu haberi duyduk maçı falan unutduk çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda takımda yerini almasını isterdik tüm gunners taraftarının duaları onunla

    YanıtlaSil