20 Şubat 2010

İngiltere Ligi Kasapları


Bugün tam anlamıyla rezil bir hakem ve pozisyon vermemek için her oyuncusu tekme tokat dalan bir Sunderland takımı izledik. Verdiği kararlara anlam vermek mümkün değildi. Ortasahada oynayan Mensah şu maçta atılmadıysa başka hiç bi maçta atılmaz heralde. En basit örnek son dakikalarda Walcott ceza alanına giricekken topu Mensah'tan kurtarıyor Mensah ise durdurmak için çift dalıyor ayrıca sarı kartıda var ancak hakem devam ediyor, pozisyonun devamında ayağı kayıp yere düşen Vermaelen'e rakip oyuncu takılıyor ve faulle yakından uzaktan alakası olmayan pozisyona faul veriliyor, frikik kullanılıyor devamında oyuncularımız artık topu ayağında tutmaya korkuyor çünkü hayvan gibi saldıran Sunderland takımı yine ön plana çıkıyor. Hakem ise bunlara göz yumuyor ve son dakikadaki penaltıyı bile zor veriyor. Bugüne kadar niye böyle sakat veriyoruz diyip duruyorduk bugün itibariyle neden olduğunu anlamış olduk. Hakemler bu zihniyetle devam ederse çok yıldızlar sakatlığın pençesinde eriyip gider. Artık bir önlem alınması lazım.

4 yorum:

  1. Ya O Ebouye Yapılan Faul Ne Ya Adm Resmen İki Ayağıyla Dalıyor Gören De Havuza Atlıyor Sanır

    YanıtlaSil
  2. Desteklediğim 2 takım olan Arsenal ve Galatasaray'ı birbirlerini çok benzetiyorum bazı yönlerden. 2 takımında ofansif gücü yüksek ancak çok sakat veriyor. 2 takım da forvetsiz kaldı vs. Hakemlerin "futbol" oynamaya çalışan, bizlere seyir zevki yüksek maçlar izlettirme çabası içinde olan oyuncuları biraz korumaları gerek.

    YanıtlaSil
  3. @CESC

    galatasaray ile arsenal'in birbirine benzeyen yönü olsa olsa oynadıkları futbol topunun şeklidir.

    rakip sert girecektir, adamlar emirates'e geliyorlar, e hadi kardeşim oynayın derlerse eğer, her maç 7.0 biter.

    hakem elbetteki kasti faulleri cezalandırmalı, ama adnan polat gibi ağlamak kadar saçma bir şey olamaz. bu kız oyunu değil. tek yıldız oyuncu bizdede değil, bunu unutmamak şart.

    YanıtlaSil
  4. Cesc msn yazarmısın kardeşim bişey konusucamda ?

    YanıtlaSil