18 Şubat 2010

Fabregas'dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Fabregas maçtan sonra yaptığı açıklamada:

"Yediğimiz iki gol, çocukca hatalardan kaynaklandı, attıkları ikinci gole diyecek hiç bir şeyim yok, bende olsam aynı şekilde hızlı başlatırdım, bu şekilde saçma hatalar yapmaya, goller yemeye devam edersek, hiçbir şey kazanamayız, kesinlikle şikayet etmeye hakkımız yok."

Yorumsuz...

17 yorum:

  1. Arsenal takımının kaptanı olduğunu unutmuş sanırım. İşte Wenger bunu anlamıyor. Bu adam tamam çok yetenekli olabilir ama daha 22 yaşında ve baskıyı açıkça kaldıramıyor. ManU, Chelsea, Liverpool ve Porto. Bu maçların hangisinde oynadı bu adam? Bırakın insiyatif almayı, yaptığı pas hataları ile saç baş yoldurdu. Kaç maçtır el freni gibi. Ramsey de çok iyi form tutmuştu. Yazık oluyor bu adamın arkasında. Adam dünyanın en iyi futbolcusu da olsa oynamıyorsa kementi atıp yanında oturtacaksın. Elinde büyüdü diye bu kadar duygusal olmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  2. Ona atılan tekmeleri kim yerse oyundan düşer. Yarım saatte 5 sert faule maruz kaldı. Kendini şu salak Porto'ya karşı zorlayıp sakatlansa daha mı iyiydi? RVP-Arshavin-Fabregas. Bu takımın 3 yıldızı bu isimlerdir. Bu sezon Fabregas'ı çıkar takımdan ne halde Arsenal görelim.

    YanıtlaSil
  3. the gunners'ın dediği çok doğru.

    bu takımda 3 tane world-class, yani dünyanın her takımında en iyi kadrolarında kendine yer bulabilecek oyuncu var.

    geri kalanları görev adamları, bu görev adamları işlerini ne kadar eksiksiz yaparsa, bu 3 tane adam zaten oyunu domine eder.

    fabregas'ın biraz formsuz olduğu doğrudur, bende 1.2 hafta dinlendirilmesinden yanayım, ama gönül o hep oynasın istiyor.

    YanıtlaSil
  4. fabregasın ortalama bir orta saha oyuncusundan farkı yok. Bir kere top saklamayı beceremeyen bir oyuncu, arsenal bir sürü kontratak yedi fabregasın ilerde topu saklayamamasından ötürü.
    Bir diğer eksikliği de hırssız oluşu, dünkü maçı dikkatlice izlediyseniz fabregas markaja aldığı adamın ayağından top çıkınca topun nereye gittiğine dahi bakmıyor. Keşke kaptan olmasaydı, kaptan olmadan önceki agresif oyunu bir nebze olsun sevindiriyordu beni.
    Allah aşkına arsenal maçlarına dikkatlice izleyin, fabregas kaç kez top ayağında iken küçücük bir temasta yere düşüyor ve tabi ki faul vermiyor hakem.
    fabregasın ara paslarına kimse bir şey diyemez ama o pasları bir mesut özil bir ramsey de atar..

    YanıtlaSil
  5. dünyanın en iyi topçusu olsanda önce öz eleştiri olacak arkadaş. sen bu maçlarde ne yaptın ki arkadaşlarına laf atıyorsun? takımca kötü oynadık, daha iyi olmaya çalışcaz dese eyvallah.

    YanıtlaSil
  6. @ the gunners, theotheo

    bakın sizin bu keskin tutumunuz yüzünden kimse alternatif yorum yapamıyor burada. fabregas allah, van persie peygamber değil. kötü oynadıkları bir maçta da kötü oynadı demeniz lazım. yoksa gökhan gönül'ü özer'i eleştiremeyen fenerliden, arda'yı kewell'ı eleştiremeyen galatasaraylıdan farkınız kalmıyor.

    YanıtlaSil
  7. @benden bu kadar

    Ancak Fabregas sizin eleştirdiğiniz kadar kötü olsa 55 milyon euro değer biçilir miydi? Her bir maç kötü oynayanı takımdan göndersek oyuncu kalmaz takımda. 2 haftadır Denilson 3.ligde oynamaz dediniz. Demediğinizi bırakmadınız. Şimdi Porto maçında iyi oldu. Yaptığınız hata oyuncuları günlük performanslarıyla değerlendirmeniz. Bu yüzden oyunculara laf atıp tutanlar iyi oynadıklarında gıklarını çıkaramıyorlar. Böyle olmasındansa oyuncuların potansiyelini düşünmek daha faydalı olacaktır.

    YanıtlaSil
  8. @the gunners

    (sen biraz genel konuşmussun gerçi bana cvp yazar şekilde, ben de böyle yazayım madem)

    ya ben fabregas kötü filan demiyorum. sadece fabregas'ın etkisiz olduğu maçlarda diğer oyuncular görevlerini yapmadılar teorisini gayet makul bulmakla birlikte bu teorinin çıkış noktasının "fabregas peygamberdir" fikriyle aynı düzlemde olduğunu söylemem lazım.

    yani kafa şu şekilde çalışıyor.

    kural 1: fabregas iyi oyuncu. peygamber.
    maç 1: fabregas bugün çılgın attı. mükemmel adam.
    maç 2: fabregas bugün çılgın attı. mükemmel adam.
    maç 3: fabregas bugün kötü oynadı. yanındakiler suçlu.

    olabilir. ama bu fikrin makulluk seviyesi ile diğer fikirler arasında bi fark yok. "arsenal doğruları" diye kutsal bi kitap olmadığına göre herkesin fikrini anlayışla algılamanız gerek. ama karşı yorumlar biraz sertleşince siz de patlıyorsunuz. hele hele bir levobilmemkaç var sırf sinir bozmak için yazıyor buraya. ama sizin yapmanız gereken ağırdan almak. yazar olan sizsiniz.

    @@@ the gunners

    1) fabregas kötü değil. 1-2 maç kötü oynamak bonservis bedeli düşürmez.
    2) her maç kötü oynayanı gönderen bir klüp yok. bunu öneren herkimse yakıp küllerine ganj nehrine dökmek lazım.
    3) denilson 22 yaşına geldi, hala cılız. fizik kazanırsa efsane, kazanmazsa ayhan akman olacak.

    YanıtlaSil
  9. İyi oyuncu kötü oyuncu eksinin dışında açıklamasını son derece samimi ve doğru buluyorum. Asıl rezalet olan Sol Campbell'ın açıklamalarıdır:

    "..Campbell, Porto'nun bulduğu ikinci golde hakem Hansson'un kendisini kasıtlı olarak engellediğini ve topa müdahale edemediğini açıkladı. Campbell, "Hakem benim önümdeydi. Bu durum Porto'ya büyük avantaj sağlıyordu. Topa müdahale edemedim çünkü hakem Hansson benim önümde durdu ve beni engelledi" dedi."

    http://www.milliyet.com.tr/campbell-dan-sok-suclama/spor/sondakika/18.02.2010/1200852/default.htm

    böyle bir açıklama yaparak ne kadar küçük duruma düştüğünün farkındadır umarım

    YanıtlaSil
  10. cesc'e laf etmek ayıp olur.Sağda gol sıralamasına bir bakın bakalım kim en cok golü atmış..Sakatlık harici maç mı kaçırdı bu adam bu sene.Robot değil elbette kötü oynayacak.Zaten herkes Cesc'e basıyor tekmeyi bizi durdurmak için.94milyon euroluk ronaldo'yu da gördük lyon maçında..

    Fabianski'ye hangimiz küfretmedik dün akşam.1değil 2değil kaç maçtır salak salak goller yiyoruz.Chelsea-Man Utd ve dün..

    YanıtlaSil
  11. kerem abicim haklısın.ama fabianski'nin 24 yaşında olduğunu unutmayalım.ilk golde hatalıydı fakat yapacak bişeyi de yoktu.ceza sahasında 3e 2e yakalandık.büyük ihtimalle orta yapar diye düşündü.farkettiğinde ise çok geçti.2. gol ise kesinlikle campbellın hatasıydı.fabianskinin topu elle almaktan başka çaresi yoktu.bu yüzden bu kadar yüklenmeyin adama.5-6 tane füze gibi gelen şutları kontrol etti.eminim ki fabianski ve mannone ileriki yıllarda kalede güven kaynağımız olacaklardır.bizim oyuncularımız tecrübe kazandıkça büyüyorlar.

    YanıtlaSil
  12. serkan çok haklısın.ayrıca fabregas fabianski hakkında bugün yaptığı açıklama'da^^O çok yetenekli bir kaleci ve çok iyi bir insan.kendine daha güvenmesi onu en iyi yapacaktır.ben ona güveniyorum^^dedi.

    YanıtlaSil
  13. Fabregas'ın tek eksiği hırsı,onun dışında etkisizliğini hem oyun şablonu hemde yardımlaşıcağı birinin olmamasına bağlıyorum.partneri yok diyebilirim.herkes ilerde kalıp Fabregas'tan top bekliyo,rakipte Fabregas'ı boş bırakmıyo ve tek başına üç adam tepesinde uğraşmak zorunda kalıyo.

    YanıtlaSil
  14. bana laf atıldı madem cevap veriyim.burada o kadar statükocu adam varki yani en ufak eleştiride bile üzerimize geliniyor hatta hakaret ediliyorda bu blogun sözde yöneticileri sesini bile çıkarmıyor.

    şimdi bazı arkadaşlarımız yeni eleştirilerde bulundukça onlara da beğenmiyorsan git başka takım tut deniyor.burada benim anladığım arsenal kümede düşse eleştirmeeeeyeeeeceeeeksin :)
    aynı kadir abimiz gibi haddini bildirirler yoksa abicim.
    hele wenger e laf söylersen çarpılırsın

    bu laflarıma da şimdi eleştiri gelecektir,yok mağlup olunca yazıyosun,yok moral bozuyorsun gibi....

    kardeşim yazamıyorum çünkü evimde bilgisayar yok her maç sonu takımı galip geldi diye takımı övecek halim yok,siz moraliniz düzgün kalsın diye hataları yazmıyacak halim de yok

    benim eleştirilerimden memnun değilseniz okumayın yazdıklarımı

    şimdi merak ettiğim bakalım bu yazıya hangi terbiye seviyesinde yanıt gelecek.

    YanıtlaSil
  15. Eğer burada statüko olsaydı bunları yazabilir miydin? Biz yorumları başka bloglar gibi denetim sürecinden geçirmiyoruz. Herkes fikrini söyleyebilsin diye. Küfür içeren yorumlar dışında hiçbirini silmiyoruz. Sen olumsuz bir eleştiri yapma hakkını kendinde buluyorsan biz veya başkası da yaptığın eleştiriyi kendi fikrince eleştirme hakkına sahiptir diye düşünüyorum.

    Tek düze taraftar grubu istesek olumsuz yorumları yayınlamazdık. Sen de fikrini söyleceksin senin fikrine karşı olan da. Sen kendin eleştiriye gelemiyorsan, takımı eleştirdiğinde de bunu hazmedemeyenler olabilir tıpkı senin gibi.

    YanıtlaSil
  16. @levo

    senin gibi arkadaşların olmasından mutluluk duyduğumuzu söylemeliyim, ortada süregelen bir başarısızlık varsa, bunun nedenlerini ortaya koymaya çalışan nadir insanlardan birisin.

    hepimiz burada takımın daha iyi olması için görüşler bildiriyoruz, kimsenin kimseyi engelleme hakkı yok, gerçekten arsenalli olduğunu düşündüğümüz insanlara özellikle kendi adıma daha sıcak davranmaya çalışıyorum.

    liverpool'lu olup buraya gıcık vermek için yorum yazan insanlara biraz daha sert olduğum söylenebilir.

    levo burada statükonun s'si yoktur, eğer öyle bir algı yarattıysak affola.

    YanıtlaSil
  17. teşekkür ederim güç takımızla olsun

    YanıtlaSil