27 Şubat 2010

Fabregas hakemlerden ve kasaplardan şikayetçi

Arsenal kaptanı Cesc Fabregas, Aaron Ramsey'nin ayağının kırılmasının ardından takım arkadaşlarının yeterince korunmadığını söyledi.

Arsenal kaptanı Cesc Fabregas, Stoke maçında Ryan Shawcross'un darbesiyle ayağı kırılan genç yıldız Aaron Ramsey'nin sakatlığı üzerine hakemlere ve sert oynayan rakiplerine yüklendi.

Arsenal'le Stoke arasında bugün oynanan karşılaşmada Ramsey, Shawcross'un kırmızı kart görmesine sebep olan bir faul sonucu hastaneye kaldırılmış ve oyuncunun ayağının kırıldığı belirtilmişti.

Maçta bir de penaltı golü atan Fabregas, maçın ardından SkySports'a yaptığı açıklamada, "Beş yıl içinde üç tane ciddi sakatlık gördüm, Abou [Diaby], Edu [Eduardo] ve şimdi de Aaron [Ramsey]. Ne diyeceğimi bilmiyoruma ama bana kalırsa, yeterince iyi korunmuyoruz. Biliyorum burası İngiltere ve burada çok güzel bir futbol ortamı var, ama kimi zaman biz bunun kurbanları oluyoruz. Her yere düştüğümüzde şikayet etmiyoruz ama beş yılda üç ciddi sakatlık da biraz fazla oluyor," dedi.

Fabregas, Chelsea'nin kaybetmesinin ardından yeniden şampiyonluk yarışına ortak olan takımının iki yıl önce Birmingham maçında Eduardo'nun sakatlanmasından sonra ders aldığını belirterek, "O gün orada ligi kaybettik, ama bugün karakterli bir oyun sergiledik ve bugün kazanırsak ligi kazanabileceğimizi biliyorduk," dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder