08 Şubat 2010

Chamakh Bitti Bitiyor


Yılan hikayesine dönen transferde son aşamaya gelindi. Chamakh seneye Premier League'yi seçerse Arsenal'e geleceğini söyledi ve bu transferin önümüzdeki günlerde kesinleşeceği söyleniyor. Arsene Wenger'de Chamakh'ı takımında görmek istediğini ısrarla söylüyor. Fransız ve İngiliz basınına göre Chamakh seneye kesin olarak Arsenal'de.

Bende Chamakh'ın seneye Arsenal'e geleceğini ve Eduardo'nun satılacağını düşünüyorum. Eğer gelirse bedavaya çok iyi bir transfer yapmış olacağız.

11 yorum:

  1. Arsenal'de kötü transfer olmaz. Yapılmadığında kötü oluyoruz. Kesinlikle fayda sağlayacaktır.

    YanıtlaSil
  2. bırakın chamakhı fabregas elden gidiyor.goal.com yazdı yine.çok kötü olacak bu.ama fabregas hala açıklama yapmadı.ne dersiniz gider mi?açıklama yaptığında her fırsatta gönülden bağlıyım diyor.wenger de bırakmam diyor.ne olacak sizce?

    YanıtlaSil
  3. bence fabregas %100 gidecek. iyi bi para verirse barcelona fabregas'ın gitmesine üzülmem. Arsenal'de herkesin yeri doldurulur.

    YanıtlaSil
  4. fabregas gider yerine nasri diaby oturur, ribery gelir bu takım şampiyon olur.

    YanıtlaSil
  5. serkan sana tavsiyem her habere inanma. haberler doğru olsa arsenal fransız oyuncuların çoğunlukta olduğu değil en az 5 türk oyuncunun oynadığı bir takım olurdu. ayrıca fabregas dahil her oyuncu bu kulüpten gidebilir. arsenal oyuncu satabilen bir takımdır. çünkü başka takımlar gibi yerini doldurma endişesi yaşamaz. gerekirse ramsey oynar. oyunculara fazla bağlanmayın. takıma odaklanın.

    YanıtlaSil
  6. bu takımdan henry gibi bir dünya devi gitti.

    vieria gitti. bence fabregastan daha büyük bir yıldız ve kaptandı.

    adebayor gitti, king gitti. liverpoola şampiyonluk golünü atan michael thomas bile gitti beyler:)) merak etmeyin. kimse sonsuza kadar bu takımda kalamaz, ama arsenal sonsuza kadar yaşayacaktır.

    YanıtlaSil
  7. bunlara wenger de dahildir.

    YanıtlaSil
  8. zaten fabregas ın kotu oynadıgını ozellıkle buyuk maclarda oynayamadıgını dusunuyoruz. o gider yerine buyuk maclarda da oynayabılen bırı gelır vaya yetısır bellı mı olur...

    YanıtlaSil
  9. dogru goal.com devamlı bu haberi yazıyor ama arsenalden henry gitdi bundan sonra kimse gitse sürpriz olmaz arsenal takımı arsenalde kalmak istemeyen kimseni tutmaz wenger cesci satsa onun yerini mutlaka biriyle doldurur

    YanıtlaSil
  10. Fabreagas gitsin Ribery gelsin. Üzülmem.

    Ribery - Chamakh - Arshavin li ileri 3 lüde seyrine doyum olmayan maçlar cıkarır.

    YanıtlaSil
  11. ribery'i cm'de bile alamaz arsenal. tamam ribery bence bir kaka veya bir cristiano ronaldo değil ama, gideceği iki takım var, biri real madrid diğeri de chelsea.

    YanıtlaSil