27 Şubat 2010

27 Şubat 2010 Stoke City 1-3 Arsenal Maçı (Premier Lig)



Tedirginliğin, sinir ve stresle birleştiği Arsenal maçlarından biriydi, bu seneki en sıkıntılı maçımızdı, bu maçın kopyası bir maçı 2 sene önce Birmingham'la oynamıştık, son dakkada verdik, bu maçı da son dakkada aldık, tebrikler, elinize ayağınıza sağlık.

Ramsey, 19 yaşında müthiş bir yetenek, Cardiff'ten gelen bu genç yıldız, bir çok büyük takım arasından bizi seçti, ve bu sene en iyi senesini geçirmekteydi. Bugün dakikalar 63.ü gösterdiğinde bir futbol takımı olduğuna inanmadığım Stoke City'li bir oyuncunun müdahelesi sonucu bacağı kırıldı, 1 yıla yakın bizle birlikte olamayabilir, ama çok daha güçlü döneceğine eminim, çok büyük geçmiş olsun.

Maça gelirsek, başlangıçta taçtan bir gol yedik, Stoke City'nin başka bir futbol organizasyonu olmadığı için, mecburen ordan yiyoruz, sonra oyunu dengeledik, kontrolü elimize geçirdiğimiz anda, hiç kimsenin beğenmediği her zaman hor gorülen, Bendtner çaktı kafayı, skora eşitliği getirdi.

İkinci yarı bizim dominasyonumuzla geçerken Ramsey'in sakatlığı ile rakip 10 kişi kaldı, Rosicky, Walcott, Eduardo girdi ve Wenger 4.4.2'ye döndü, bu bize maçı kazandırdı, defalarca tebrik etsek Wenger'i az gelir, ona da tebrikler.

Kaptan gibi oynamaya başladı demiştik, Fabregas için, bugün dakika 90.da penaltısını attı, Stoke City'nin şerefsiz hocasına ağzının payını verdi ve galibiyeti kutladı.

The Gunners şöyle derdi, kaptanlık bantı Fabregas'ın formasının aksesuarı. Artık öyle olmadığını gösteriyor, saha içinde, saha dışında açıklamaları, davranışları, futbolu herşeyi bir kaptan gibi, helal olsun.

Bugünün yıldızı Fabregas ama Clichy'i unutmamak gerekiyor, müthiş bir enerji ile dağıttı Stoke'u.

Daha çok şey yazılır, onları da siz tamamlayın, biz de biraz galibiyetin tadını çıkaralım.

11 yorum:

  1. Galibiyetin tadını çıkaralım yazmışsın Theotheo ama şahsen hiç tadını çıkaramıyorum maçı izlerken Ramsey'in ayağını o şekilde gördükten sonra. Tüm takım çöktü resmen, ama Ramsey için aldık maçı buna inanıyorum. İyi bir sezon geçirirken çok kötü oldu. Umarım Eduardo gibi kopup gitmez bu yaşta. Herşeye rağmen liderle aradaki puan farkını 3'e indirmek güzel, ama sevinemiyorum.

    YanıtlaSil
  2. kardeşlerim ben bu akşam en azından bir 'YASİN' okuyacağım.ramsey için benim elimden gelebilecek tek şey bu.inşaallah Allah yüzümüze bakar.sizde birşeyler yapın ramsey için!!!

    YanıtlaSil
  3. fabregas gerçekten çok istekliydi
    ramsey in ayağını kıran adam maçın başından beri çok sert giriyodu zaten, ama ramseyin ayağını kırdıktan sonra ağladı oğlan

    YanıtlaSil
  4. benim merak ettiğim ramsey sezon başında geldiğinde topa şimdiki gibi vurabilecek mi?

    YanıtlaSil
  5. http://arsiv.gazeteport.com.tr/NEWS/GP_323165


    şunlara bir bakın neler var neler!!!ramsey sezon başında bizimle o-la-cak!!!

    YanıtlaSil
  6. döner dönmesine ama bu kadar istekli oyununa devam edebilir umarım http://www.youtube.com/watch?v=FEXJCxA1Nxg tekrar baksana ramseyim ayağına gerçekten üzücü

    YanıtlaSil
  7. my jekyll doesnt hide

    Nasri'ye bağlı demiştim golü atmamız.Her zaman cesc le olmuyo diye.yine oldu ama dediğim gibi şampiyonluk istiyorsak.SAdece cesc le olmaz.

    Nasri bir çok maçta olduğu gibi yokları oynadı.Tek bildiği rakip takım oyuncularıyla didişmek.

    Eboue süperdi bence.Flamini gibi takımı ateşleyen bir tarzı vardı bu maçta.

    Campbell'ı her zaman beğenirim.bu maçta da harikaya yakın top oynadı.Sadece bir duran topda etkisiz kaldı.golü atamadı.Olur o kadar.Defansın gerçek lideri.Gallas gibi sevilmeyen bir adam değil galiba.

    Eduardo haala topa vuramıyor.Umarım ramsey'in sonu onun gibi olmaz.böyle ağır sakatlıklardan eski günlerine dönen az oyuncu oluyor.Ama ramsey de galli inadı var gibi.Dönücek diye inanıyorum.

    Son olarak.Çok çok çok... önemli bir maçtı.Diaby ve arshavin dönerse şampiyon olmamız iş değil.Chelsea inter'den de bir tokat daha yedi mi,dağılır gibime geliyor.Man utd de ise,rooney'in formuna bakıyor herşey.sene sonuna kadar düşük formda olucağı maçlar olucak.Eğer onlarda sürpriz golcüleri ortaya çıkmazsa (scholes,fletcher,vidic,o shea)şampiyon oluruz.

    YanıtlaSil
  8. Ramsey daha çok genç Eduardo'yla bir tutmamak lazım bence.

    YanıtlaSil
  9. ya arkadaşlar neler olmuş bu maçda ya iki saatdir seviniyorum şimdi bunlara inanamıyrum ya nasıl böyle bir şey olur bu glibiyetin hiç tadı kalmadı ALLAH RAMSYE YARDIMCI OLSUN ne şanssız takımız biz

    YanıtlaSil
  10. bu takım tam kadro olduğu gün kan akıtcam serefsizim..ramsey'in sakatlık uzucu ama 3puan sevindirici oldu..gecen haftalarda da soyledim manu ve chelsea maclarını kaybetmesek su an liderdik..Burnley-porto maclarını alırsak takım havayı yakalar ve yıllar sonra mart-nısanda iddiamız olur.

    YanıtlaSil
  11. bence eduardo'nun sakatlığı ramsey'inkinden daha kötüydü.ramsey'in sakatlığı kaval kemiğinde.eduardo'nunki ise bilekteydi.ramsey'e çok iyi bakacaklarına eminim.bu sakatlığı her insan yaşayabilir.fakat ramsey'e ayrı bir özen gösterilecektir.değerli ayaklara sahip çünkü.tüm arsenal rehabilitasyoncuları seferber olacaklar ramsey için.en kaliteli biyolojik ürünleri kullanacaklardır.sanırım seneye bu zamanlarda eskisinden daha iyi bir ramsey göreceğiz.bu sakatlığı yaşayan bir sürü oyuncu var.diz sakatlığı kesinlikle bundan daha kötüdür.kronikleşiyor çünkü.eduardo'ya bakın artık güçlendi.bizim yapacağımız dua etmek...

    YanıtlaSil