12 Ocak 2010

Transfer Söylentileri - 4


Merida : Sadece Arsenal'le görüşüyorum

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid'in renklerine bağlamak üzere olduğu iddia edilen Arsenal'in 19 yaşındaki futbolcusu Fran Merida, şu an sadece kulübüyle görüştüğünü ifade etti.

The Evening Standart'a konuşan Merida, "Şu anda sadece Arsene Wenger ile görüşüyorum. Biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Öncelikli amacım burada kalmak. Ancak birkaç şeyi gözden geçirmem gerekiyor" dedi.

Karar vermeden önce Arsenal'deki durumunun netleşmesini beklediğini ifade eden Merida, "Menajerim ve ben şu an Arsenal dışında başka kulüple görüşmüyoruz" diyerek, Atletico Madrid'le henüz temasa geçmediğini söyledi.

Özellikle İngiliz medyasında İspanyol futbolcunun Atletico Madrid'e gideceği iddiaları ortaya atılırken, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo da Marca'ya yaptığı açıklamada, "Merida ile ilgileniyoruz. O, Avrupa'nın en iyi genç oyuncularından bir tanesi" ifadelerini kullanmıştı.



Chamakh Kararı Ay Sonunda Verecek

Bordeaux'un golcüsü Marouane Chamakh, İngiliz basınına verdiği demeçte transferi ile ilgili kararını ocak ayında vereceğini söyledi.

Geçtiğimiz yazdan beri adı sıkça transfer dedikodularına karışan Faslı golcünün kontratı bu yaz sona erecek.

Şu aralar ismi Liverpool, Arsenal ve Tottenham ile anılan Chamakh, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada hangi takıma gideceğine ocak ayı sonunda karar vereceğini belirtti.



Saha, Arsenal'e Yeşil Işık Yaktı

Yeni sözleşme için Everton ile yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamayan Louis Saha için birçok Premier Lig takımının devrede olduğu öğrenildi.

The Daily Mail gazetesinin haberine göre; Everton'un haftalık 70 bin avroluk teklifini az bulan Fransız oyuncu, sözleşme yenilemeye şimdilik sıcak bakmıyor.

Bu durumda sezon sonunda serbest kalacak olan Saha için Arsenal, Tottenham ve Liverpool kulüpleri harekete geçmeye hazırlanıyor.

31 yaşındaki golcünün özellikle Arsenal'e gitmek istediği bilinirken; Londra ekibinin 30 yaşının üstündeki futbolcularla bir seneden fazla sözleşme imzalamaması, Fransız golcünün kafasını karıştırdı.

Geçtiğimiz hafta Fransa'nın Dünya Kupası kadrosunu yorumlayan Arsenal Menajeri Arsene Wenger de, "Saha'ya 10 kere üst üste şans verdikten sonra, onu istediğiniz herhangi bir forvetle karşılaştırabilirsiniz" diyerek Louis Saha'yı övmüştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder