23 Ocak 2010

Senderos Everton'da

Sonunda Senderos'u kiralamayı başardık, umarım bundan sonra onun için herşey daha iyi olur. Everton'da başarılı olup, orada kalabileceğini düşünüyorum, iyi veya kötüdür tartışılır. Sonuçta 2 yıl önce Şampiyonlar Liginde Milan deplasmanında oynayan defansın en önemli adamlarından biridir, aynı şekilde İsviçre Milli Takımınında önemli oyuncularından biridir.

Kendisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.

4 yorum:

  1. cm 03-04 oynarken genç yaşına rağmen benden formayı kapmıştı. ama oyun işte. gönül isterdi ki gerçekte de başarılı olsaydı.

    YanıtlaSil
  2. Kiralanma sebebi olarak Wenger'in geçen günlerde sitede yaptığı açıklamayı görüyorum. Fulham'dan Chris Smalling ile baya bir ilgilenmiştik. Ancak Wenger sanırım anlaşma sağlanamadığı için siteden bu haberi yalanlayan bir açıklama yaptı. Yani Smalling alınsaydı Senderos satıladabilirdi.

    YanıtlaSil
  3. satılması taraftarı kesinlikle değilim çünkü iyi bir defans bence.kiralanması en iyi olanaktı.daha da genç kendini geliştirebilir.

    YanıtlaSil
  4. Amacı Dünya Kupası na hazır olmak maç oynamak mücadele gücünü kaybetmemek ..Reserve maçlarıyla kupa maçlarıyla yada arsenal antremanlarıyla olacak iş değil bu..Maç oynamak istiyor adam ..Geri döneceğini sanmıyorum sezonu tamamlar sonrada satılır ..

    YanıtlaSil