14 Ocak 2010

Kısa Kısa - 29

- Sol Campbell takıma tekrar döndüğü için çok mutluymuş ve tecrübesi ile takımın şampiyonluğuna katkıda bulunabilirmiş. 3 yıl daha en üst seviyede futbol oynayabilirim demiş.

Bize geldiği için çok heyecanlı olduğu belli Campbell'ın, çok büyük bir oyuncu olduğu ortada, ilerleyen yaşına rağmen umarım bizde çok başarılı olur, çünkü büyük başarıları hakeden bir oyuncu.

- Adebayor Arsenal t-shirt'ü giydiğinin farkında değilmiş, kafası çok karışık durumdaymış, kendi basın sözcüsü Adebayor'un ellerinde ölmüş.

Gerçekten çok kötü bir durum, buradan eski oyuncumuz Adebayor'a geçmiş olsun dileklerini gönderiyoruz. Umarım en kısa sürede sahalarda görürüz onu.

- Bildiğiniz gibi kar yüzünden oynayamadığımız Bolton maçı haftaya Çarşamba'ya alındı. Böylelikle 3 gün arayla Bolton'la oynayacağız. Bakalım nasıl olacak.

- Song'lu Kamerun Afrika kupası maçında Gabon'a 1.0 kaybetti.

- Kieran Gibbs'de kendini iyi hissediyomuş, uzun süren sakatlığının ardından topsuz çalışmalara başlamış.

- Campbell'ın yıllık ücretini öğrenmek isteyenler olabilir. Yıllık 1 milyon pound'a anlaşılmış Campbell ile.

- Lazio, Arsenal'in Zarate ile ilgilendiği söylentilerini yalanlamış.

3 yorum:

  1. Campbell iyi rakama anlaşmış. Wenger bu ücreti verdiğine göre hala formunda.

    YanıtlaSil
  2. sol campbell imza attı mı ..resmiyet kazandı mı ?

    YanıtlaSil
  3. kendisine kızdık bol bol da eleştirdik ama, adebayor'un başına gelenlerden sonra kendisine hala üzülüyorsak bu insanlığımızın herşeyin önünde olduğunu gösterir arkadaşlar. bizler böyle olduğumuz sürece geleceğimiz konusunda endişe etmemize gerek yok.

    ulan amma duygusallaştım

    YanıtlaSil