28 Ocak 2010

Keep The Faith

Artık bu noktadan sonra yapılacak tek şey bu.

Son 10 lig maçında 7 galibiyet 3 beraberlik almışız. Elimizden geleni yaptık açıkcası, 11 iç 12 deplasman maçı oynadık şu ana kadar, 7 deplasmanımız kalmış durumda.

Chelsea ise 12 iç 10 deplasman maçı yaptı, yapacağımız tek şey puan kaybetmelerini beklemek, ancak iç sahada o kadar dominant ve tecrübelilerki, puan kaybetmeleri zor gözüküyor içerde.

İşte herşey döndü dolaştı, o 2 hafta üstüste kaybettiğimiz deplasman Sunderland ve içerdeki Chelsea maçlarına dayandı, o kadar zorlu bir ligde oynuyoruz ki, cezanızın kesilmesi an meselesi, yaptığınız herhangi bir hata, bir sakatlık size lig şampiyonluğuna mal olabiliyor.

Maç fazlamızla birlikte Chelsea'nin 2 puan gerisindeyiz, bu farkın açılmasına izin vermemeliyiz, özellikle bu hafta, Chelsea maçına sağlam güvenli çıkabilmek için içeride Manchester'ı kesinlikle geçmek zorundayız.

Chelsea'nin Burnley deplasmanında puan kaybedeceğini düşünmüyorum, ama ilerleyen dönemlerde Tottenham, Liverpool, Manchester United, Everton gibi zorlu deplasmanlara çıkacaklar, tek ve en büyük avantajları bizimle Stamford Bridge'de oynayacak olmaları.

Bütün planları o maçı kazanıp bizi yarış dışında bırakarak, rahatça şampiyon olmak. Bu planı işletmemek için oradan kesinlikle en az 1 puanla dönmeliyiz.

Vermaelen'in çok ciddi sakatlığı söz konusu, ondan gelecek haberler de aslında bir bakıma bize bazı veriler verecektir.

Manchester United(3) + Chelsea(1)=4 puan

Parola budur.

Bütün Arsenal'lilerin pozitif enerjilerini bu maçlara yansıtmalarını dilerim, umarım alnımızın akıyla buradan çıkacağız.

2 yorum:

  1. şu iki maçta 4 puan iyidir.sakatlıklardan bi belimizi bükebilsek süper olucak.

    YanıtlaSil
  2. azer_gunners28 Ocak 2010 19:29

    yok arkadaşlar thomasda kırık yok hafta sonu maça çıka bilir son dakika haberi

    YanıtlaSil