25 Ocak 2010

Afrika'dan Müjdeli Haber Var

Afrika kupası için takımdan ayrılan Alex Song bugün Kamerun'un çeyrek final maçında Mısır'a 3-1 yenilerek elenmesinin ardından Londra'ya dönüyor.

Song'un Manchester United maçına yetişeceği söylenirken, Ramsey ve Diaby'nin de sakatlıklarının iyileşmesi ile orta sahada yaşanan sıkıntı azalacak.

Song kesinlikle bu sezonun takım için en önemli savunma oyuncuları arasında yer alıyor. Belki de en önemlisi. Villa maçını atlatırsak geri kalan fikstürde kadro olarak daha ideale yakın çıkacağız.

7 yorum:

  1. diaby aston villa maçında oynayacak mı?dua edelim sakatlık olmasın

    YanıtlaSil
  2. Song'a çok ihtiyacımız vardı bu süper haber.

    YanıtlaSil
  3. diaby villa maçında yok.

    songun uçağı villanın sahasına inerse şaşmayın:))

    YanıtlaSil
  4. diaby manu maçında vardır inşallah.bu arada şu zorlu fikstur girmeden önce şöyle bir değerlendirme yapsanız geniş kapsamlı.(sakatlık,ilk11 vs.)yarın yapsanız mükümmel olur the gunners.nasri ve diaby manu maçında var mı?

    YanıtlaSil
  5. azer_gunners26 Ocak 2010 00:59

    sakatlıklar bir an önce iyilaşse iyi olur en ciddi sıkıntımız DİABY VE NASRİ OLA BİLİR SONGUNDA DÖNMESİYLE ORTA SAHADA SIKINTIMIZ AZALIR AMA DİABYİNİN YOKLUGUNU KALDIRAMAZ İNŞALLAH BU ZORLU FİKÜSTÜRÜ MAXSİMYM ŞEKLİNDE DEYERLENDİRİRİZ BAŞARILAR ARSENAL

    YanıtlaSil
  6. Nasri kesin yok Man U macında maalesef.Diaby belli değil.

    YanıtlaSil
  7. azer_gunners26 Ocak 2010 02:18

    çok kötü ARSENALİN bu zorlu fiküstürden nasıl çıkacagını çok merak ediyorum tam kadro olsak rahat oluruz ama sakatlık bizim en büyük rakibimiz

    YanıtlaSil