30 Ocak 2010

31 Ocak 2010 Arsenal - Manchester United Maçı (Premier Lig)

Zorlu 4'lü fikstürün 2.maçı, Villa'yla berabere kaldıktan sonra, Chelsea ile farkı açmamak, Manchester'ın önüne geçmek için çok iyi ve zor bir fırsat. Tek somut eksiğimiz Diaby. Son 10 maçımızda 7'sini kazandık, 3'ünde berabere kaldık, oldukça iyi durumdayız.

Son 3 yılın şampiyonu Manchester United, kalitesi tartışılmaz tecrübede oyunculardan kurulu, çok iyi bir takım. Eğer bu maçı kazanmak istiyorsak herkes maksimuma yakın oynamalı.

Kadro tahmini;

Almunia

Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy

Song

Denilson-Fabregas

Rosicky-Bendtner-Arshavin

Bendtner'ın gelmesiyle, bir hücum opsiyonu daha sağladık ön tarafta, Bendtner çok zorlayacaktır hava toplarında, rakip defansı. Buna ihtiyacımız olacak.

Bu maç en önemli ve kilit isim Arshavin. Wenger'in söylediği gibi büyük oyuncu, büyük maçların adamı. 20 dakika topa dokunmadıktan sonra, voleyi 90'a takan adam. Bu adama güveniyoruz, Liverpool maçında bizi kurtardı, bu maçta da maksimumunu ortaya koyar umarım.

Hücum setlerinde ve oyun kurmadaki en büyük rol Fabregas'ta zaten belli bi standardı her zaman var, ondan da çok büyük işler bekliyoruz.

Rakibe gelirsek herkes gibi ben de dahil Rooney'nin bu sene çıldırdığını düşünüyorum. Ancak, yaratılan bu havanın büyük bir dezavantajı var. Ben bu maçı eğer kaybedersek Rooney'den değil çıkacak sürpriz bi isimden dolayı kaybedebileceğimizi düşünüyorum. Rooney'e bu kadar odaklanmamak gerek. Çok kaliteli oyuncular var Rooney dışında hiçbirine en ufak bir konsantrasyon eksikliği yapamayız.

Emirates'te kazanabileceğimiz bir maç, kaybedersek çok büyük bir yıkım olur bizim için. Umarım kazanırız maç yarın 18.00'de. Herkese iyi seyirler.

5 yorum:

  1. Denilson'un yerine inşallah Ramsey oynar çünkü Denilson inanılmaz düşüşte.Rosicky yerinede Nasri'yi bekliyorum.İlerde top tutma açısından RVP gittikten sonra sıkıntı çekmiştik ancak Bendtner iyileşti yarın maçın kilit isimlerinden biri olacak.Gallas ve yanında oynayacak savunmacıyada büyük görev düşüyor Rooney'i tutmak konusunda.Göbekte Gallas-Campbell ikilisini görmeyi umuyorum.Vermaelen Rooney'i durduracak kadar kuvvetli değil o yüzden en iyi tercih Gallas-Campbell olur.Arsenal gibi oynarsak yeniceğimizi düşünüyorum.Old Trafford'daki maçta süper oynamış ancak hakeme ve şanssızlığımıza yenilmiştik bu sefer rövanşı alacağız.

    YanıtlaSil
  2. AZER_GUNNERS31 Ocak 2010 01:41

    Arakadaşa katılıyoarum GALLAS VE CAMPBELL OYNARSA DAHA İYİ OLUR HEM VERMAELNEN DİNLENİR DİABY DIŞINDA SAKATLIK YOK BU MAÇ ARSENAL İÇİN ÇOK ÖNEÖLİ İNŞALLAH KAZANIRIZ

    YanıtlaSil
  3. Campbell a nasıl bu kadar güveniyorsunuz anlamadım..Eğer oynayacak durumdaysa veya biraz riskli olsa bile Vermaelen oynasın derim ..Almunia umarım iyi bir maç çıkarır. haydi Arsenal ..

    YanıtlaSil
  4. 11 belli oldu zaten. Bendtner yok. Forvette Nasri-Rosicky-Arshavin olacak. Denilson-Song-Fabregas orta sahada. Defans bildiğimiz 4'lü zaten.

    YanıtlaSil
  5. yediğimiz 2.gol facia..gene hüsran 39dakikada

    YanıtlaSil