22 Ocak 2010

24 Ocak 2010 Stoke City-Arsenal Maçı (FA Cup)


Yine FA Cup'ta bir deplasman mücadelesinde beraberiz. Çıkışa geçtiğimiz ve aynı zamanda sakatlıklarla boğuştuğumuz bir hafta oldu. Bu kadar dar kadro kalmışken Wenger bazı rotasyonlara gidecektir diye düşünüyorum çünkü FA cup mücadelesinde de verilen ciddi bir kayıp sorunlara yol açabilir. Ne kadar rotasyon olursa olsun Fabregas'ın varlığı bize yetiyor ve takım güzel futbol oynayabiliyor. Belki Wenger onu ilk 11'de riske etmeyip sonradan oyuna sokabilir. Sakat olan Diaby, Sagna, Merida, Nasri, Bendtner, Ramsey, Gibbs, Van Persie , Djourou ve Afrika Kupası'nda bulunan Song ve Eboue oynayamayacaklar. Wilshere'in durumu maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11 ;

Fabianski

Eastmond-Campbell-Vermaelen-Silvestre


Coquelin


Fabregas-Denilson


Rosicky-Arshavin-Vela

Rakip Stoke City ise ligin iyi oynayamayan ve istikrarsız takımlarından. En göze çarpan futbolcuları James Beattie ama oda çok formsuz ve bu sezon sadece 2 gol atabildi.

Fabregas oynarsa çok rahat geçeceğimiz bir deplasman olarak görüyorum.

Maç Pazar Günü 15.30'da Ntvspor'dan naklen yayınlanacak iyi seyirler..

10 yorum:

  1. mac yayını pazar 15.30da ntvspor..

    YanıtlaSil
  2. Madem rotasyon yapılacak artık şu JET'i bir kez görelim bu sezon :)

    YanıtlaSil
  3. sagna nın durumu nasılmış.ryuzaki,theotheo,gunners abilerim.şöyle bir özetleseniz sakatlıkları.11 ise;fabianski;gilbert,campbell,vermaelen,traore;eastmond;fabregas,denilson;walcott,eduardo,rosicky bence böyle gelir.

    YanıtlaSil
  4. Sagna'nın sakatlığı ciddi değil ama bu maç oynamayacak.Diğer sakatlıklar Ramsey uyluk, Nasri ile birlikte Bendtner kasık, Gibbs ayak, Van Persie ayak bileği ve Johan Djourou diz sakatlığı.

    YanıtlaSil
  5. ozy 11'ine tek isim dışında muhtemel derim. Gilbert kesinlikle oynamaz. Çünkü Peterborough'ya kiralık gitti sezon sonuna kadar :D

    YanıtlaSil
  6. azer_gunners23 Ocak 2010 00:04

    arkadaşlar RAMSEY İLE BENDTNER durumu nasıl villa maçında sahada ola bileceklermi?

    YanıtlaSil
  7. Bendtner Stoke maçında bile oynayabilir. Ama Villa kesin gibi. Ramsey 2 hafta yok. Bu dörtlü fikstürün tamamını kaçırır büyük ihtimalle.

    YanıtlaSil
  8. azer_gunners23 Ocak 2010 02:30

    çok kötü oldu ya tam forum tutmuştuki sakatlandı sakatlanma olayı beni korkutmaya başladı bu sakatlıklar bizi zirveden hatta ikincilikden bile ede bilir hayırlısı olsun THE GUNNERS arkadaş gelişme olursa lütven yazarsın şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. FA Cup şampiyonluğu yaşayabiliriz bu yıl ..Chelsea yok ManU yok ..Cesc ve Rosicky oynamadan kazanabilsek iyi olur.Bence sonradan girmeliler gerekirse.Yerlerine Wilshere ve JET ile başlar umarım ..JET i istediğin yere koyabilirsin zaten ..1-2 skor tahminim.haydi Arsenal

    YanıtlaSil
  10. ntvsporda veriliyor da maç izleyebileceğim en nihayetinde. umarım finale kadar gider de arsenal biz de daha çok maç izleriz.

    YanıtlaSil