20 Ocak 2010

20 Ocak 2010 Arsenal - Bolton Maçı (Premier League)

Çok uzun süredir oynayamadığımız Emirates'teki Bolton maçını sonunda oynuyoruz, 3 gün önce rakibimizle yaptığımız mücadelede deplasman olması sebebiyle bazı sıkıntılar çektik, ancak üstlerine gittiğimizde çok çabuk çözülen bir Bolton ekibi olduğunu da anlamış olduk. Doğal olarak Emirates'te oyunun kontrolü bizde olacağı için zorlanacağımızı düşünmüyorum, ancak ters giden birşeyler olursa belki diye ekleyelim.

Sakatlıkların son durumunu da yazalım.

Ramsey-Nasri 3 hafta yoklar ancak daha önce de gelebilirlermiş, Song'da yokken büyük bi sıkıntı oldu bu.

Denilson-Walcott bugünkü maçta oynayacak seviyeye gelmişler, bu iyi haber.

Bendtner ise 1 hafta sonraki Villa maçına hazır olacak, bu da iyi haber.

Kadro tahmini;

Almunia

Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy

Denilson

Diaby-Fabregas

Rosicky-Arshavin-Eduardo

Artık en azından puan tablosunda Manchester United'ın üstüne çıkma zamanı gelmişti. Umarım bunu başarırız. Herkese iyi seyirler. Maç bugün 21.45'te.

12 yorum:

  1. Fabregas varsa sorun yok :) Bendtner'de iyi yattı he nerdeyse Van Persie'yle beraber gelicek adam.

    YanıtlaSil
  2. sorma ya, tottenham maçından beri yatıyo adam, gelse de biraz boyu uzasa takımın.

    YanıtlaSil
  3. Rosicky veya Eduardo'nun yerine Bendtner'in olması lazım forvet hattında. Kısalığı geçtim güçsüz kalıyo takım orda, rahat kazanabileceğimiz maçlarda kilidi zor açıyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Skor tahminlerimi genelde özelde TheoTheo ile paylaşırım. Ancak bu kez blogda da söylemek istedim. 4-1'lik bir galibiyet bekliyorum. Bakalım bu kez tutacak mı?

    YanıtlaSil
  5. pardon konu dışı olacak ama bizim transfer işi yattı artık herhalde kimse bundan sonra kaliteli futbolcusunu satmaz

    YanıtlaSil
  6. bendter takıma dönünce eduardo ve rosicky dede forma savaşı olucak diye umuyorum ayrıca bugun bolton maçını rahat kazanırız gibime gelio ve vermealenden artık gol bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. wenger dünyanın en zeki teknik direktörüdür.neden mi?bi ton etmen var.ama ben vardığım sonuçların bi tanesi açıklayacam sadece.forma savaşı!!!müthiş bir şekilde uygulanıyor.zaten bu kadar genç oyuncuyla yapılacak en önemli şeydir.bu takımda yeri garanti devamlı 11 oynayacak dediğiniz formu düştüğünde yedek kalmayacak kaç kişi var?fabregas,v.persie,arshavin.daha fazlasını sayacak olan varsa buyursun.bunlar kendini kanıtlamış tecrübeye ulaşmış oyuncular.sol bekte;clichy performansı düşüp işi cıvıttığında gibbs tetikte bekliyor.sağ bek;sagna ve eboue arasında yaşanan tercih hala devam ediyor.eboue kulubeye mahkum.gallas hele bir şımarsın dojorou elinizden öper verma içinde aynısı.ön libero;song,elinden gelini yapmasın denilson orda.denilsonun tehtid ettiği başka isim ise diaby.ilerde sağda ya da solda;walcott ben kendimi kanıtlamışım zaten niye koşup,asist yapacam dediği anda;kulubede bekleyen çok eduardo,nasri,rosicky,vela vs...şimdi anladınız mı wenger ne kadar zeki.şımardığın anda formayı kaptırısın.al bi daha alabiyorsan.bunun için her futbolcunun çok çok çalışması ve dünya çapında oyuncu olması kaçınılmazdır.artık sakatlıklarda bitecek inşaallah ve izleyip göreceğiz...

    YanıtlaSil
  8. helal be hocam sonunda sende 11'de 11 tam tahmin yaptın :)

    YanıtlaSil
  9. bolton 0-2 önde,işe bak yaa.

    YanıtlaSil
  10. Son dakikalarda fark daha da artardı ama olsun 0-2'den 4-2 yeter:p

    YanıtlaSil