17 Ocak 2010

17 Ocak 2010 Bolton - Arsenal Maçı (Premier League)

Bugünkü beklenen sonuçların ardından oldukça zor bir maç bizleri bekliyor. Bolton bizim klasımızda olan bir ekip olmasada ligdeki zor durumlarından kurtulmak için baskı kurmaya çalışacaklardır, en iyi şekilde tepki vermek durumundayız, hafta arası tekrar oynayacağız kendileriyle, iki galibiyet şart.

Kadro tahmini;

Almunia

Sagna-Gallas-Vermaelen-Traore

Diaby

Fabregas-Nasri

Rosicky-Arshavin-Eduardo

Denilson hakkında net bi veri olmasa da yarın yok büyük ihtimalle, Ramsey'de aynı şekilde. Walcott'un dönmesine 1.2 hafta daha varmış. Onun dışında Clichy döndü ama yedekte oturur. Zor bir maç hissediyorum. Hafta içi daha detaylı yazarız ancak, Aston Villa deplasmanının falan olduğu şu dönemeçte bence Chelsea'yi yakalamış olmalıydık, tahminen 5-8 puan arası gerisine düşüp tekrar yakalamaya çalışacağız onları, tekrar bu gücü bulabilir miyiz kendimizde emin değilim.

Herşeye rağmen iki Bolton galibiyeti bize büyük bir güçte kazandırabilir, hatırladığım kadarıyla son 2 yıldır kazandığımız bir deplasman, umarım rahat maç olur, keyifli olur.

Maç yarın 18:00'de herkese iyi seyirler.

5 yorum:

  1. Teknik direktör değiştiren her takım tehlikelidir. Kazanmamız bana göre tamamen Fabregas'ın formuna bağlı. O da olmasaydı kazanamayız derdim. Bolton'da Klasnic'e dikkat etmek lazım.

    YanıtlaSil
  2. kimse merak etmesin, bolton bize çok küçük gelecek bir takım şu aşamada adhi yani onca eksiğe bir türlü yakalanamayan istikrara rağmen kolaylıkla geçebileceğimiz bir ekip öyleki ilk gölü yesek dahi ki hiç sanmıyorum yinede maçı rahatlıkla çeviririz her iki maçıda alırız asıl sorun sonrasındaki o kısacık dönemdeki zorlu maçlara kalıyor..

    in arsene we trust..

    YanıtlaSil
  3. hocam maç bu akşam değil mi ?

    YanıtlaSil
  4. evet ryuzaki bugün maç. ama sanırım theotheo maç yazısını gece yazdı. onun için yarın dedi ama post gece yarısından sonra yayınlanmış :)

    YanıtlaSil
  5. Takılacak maç değil şu aşamada. hem zirveden kopmamak hem de altımızdakileri psikolojik olarak bitirmek için fırsat..Ama bunu benim düşünmem önemli değil sahaya çıkacak 11 ne düşünüyor ve ne yapacak o önemli

    YanıtlaSil