08 Ocak 2010

09 Ocak 2010 Arsenal - Everton Maçı (Premier League)

Ertelenen Bolton maçının ardından yine içerdeyiz, rakip kalitesi ortada olan Everton. Öncelikle sakatlıklardaki son gelişmelerden bahsedelim.

Fabregas haftaya Cumartesi Bolton deplasmanında oynayabilecek.
Clichy'de önümüzdeki haftasonu büyük ihtimalle kadroda olacak.
Bendtner'ın bugünkü test sonuçları iyi gelirse, o da en yakın zamanda kadroda olacak.
Walcott'ta gelecek haftaya kaldı.
Rosicky hazır tam anlamıyla, bu sakatlıkların sebebi vücudunun yeni yeni adapte olmasıymış, geçirdiği çok uzun sakatlıktan dolayı. Everton maçında kadroda.

Song ve Eboue'de bildiğiniz gibi Afrika kupasında oldukları için kadroda yoklar.

Kadro tahmini;

Almunia

Sagna-Gallas-Vermaelen-Traore

Denilson

Ramsey-Diaby

Nasri-Arshavin-Eduardo

Biraz kadro olarak sıkıntıda olsakta, içerde bu yılki performansımız ortada, dominant olacağımız bir maç olacaktır, gol sıkıntısı yaşayacağımızı düşünmüyorum, Everton duran toplarda ve Fellaini, Cahill, Pienarr gibi kaliteli oyuncularıyla tehlikeli olan bir takım, tehlikeyi minimize edip golü bulursak maçı koparırız herhalde. Ancak tabi ki bir Stoke maçı kadar kolay olmayacaktır, ancak bu zorlu fikstürde bu maçtan 3 puan çıkması şart gibi.

Umarım zevkli bir maç olur. Maç yarın saat 17.00'de, herkese iyi seyirler.

3 yorum:

  1. Maçı canlı izleyemeyeceğim PES turnuvasına katılacağım için :D Artık ben PES'te Arsenal'i coşturmaya çalışırken Arsenal'de Emirates'te coşar umarım. Maçı ertesi gün full indirip skoru bilmeden izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. takım Fabregas olmadan oynamaya alıştı gibi.bi kaç maçtır Fabregas olmadan iyi oynuyoruz.bu maçıda Emirates'te rahat alırız bence.

    YanıtlaSil
  3. Ryuzaki olurmu ya fabregaslı herzaman daha iyiyizdir sana iyi eğlenceler The Gunners bende arsenal formamı giyip açıcam spormax i keyifle futbol nası oynanır o nu öğrencem evimde kazanmak dileyiği ile herkese futbolla dolu bir hafta sonu diliyorum WE LOVE YOU ARSENAL

    YanıtlaSil