05 Ocak 2010

06 Ocak 2010 Arsenal - Bolton Maçı (Premier League)

Yaklaşık 1 hafta kadar özel sorunlar sebebiyle yazamamıştım. İşlerimi halledip döndüğüm için mutluyum. Bu arada iyi bir West Ham maçı oynadık, genç oyuncuların durumunu görmüş olduk böylelikle.

Westham maçıyla ilgili arkadaşlara ek olarak, Fabianski'deki gelişimi söyleyebilirim, üst düzey kalecilerden yetenek olarak zaten bir farkı yoktu, bence tecrübe eksiğini de kapatıyor, umarım gelecek yıllarda da bizle birlikte olur.

Bildiğiniz gibi Song Afrika kupasına gitti, 3 hafta boyuncu bizimle olamayacak, Denilson'un sakatlığı haberi, Fabregas falan derken herkes umutsuzluğa kapılmıştı, ancak iyi haberler geldi.

Denilson yarınki maça hazır, Fabregas haftaya Bolton deplasmanına hazır olabilecek, Clichy Pazartesi günü idmanlara başlayacak, tam olarak gelmesi 2 haftayı bulur herhalde. Bendtner'ın ve Walcott'unda Fabregas'la birlikte dönüş yapması bekleniyor.

Rakip Burnley'in hocasını transfer etti, bu belki ilk gün sıkıntısı yaratabilir ancak içerde Bolton gibi Premier ligin zayıf ekiplerinden birine karşı zorlanmayacağımızı düşünüyorum, belki Denilson olmasaydı ortasahanın dengesini sağlamak konusunda sıkıntılarımız olabilirdi, şimdi o da döndüğünden dolayı gayet iyi ve formdayız.

Kadro tahmini;

Almunia

Eboue-Gallas-Vermaelen-Traore

Denilson

Nasri-Diaby

Rosicky-Arshavin-Eduardo

Bu maçta Sagna yerine Eboue'yi tercih edeceğini düşünüyorum, hocanın. Sezon içerisinde bunu çokca kullandı özellikle hücum yönü zayıf rakiplere karşı, ekstra bir hücum adamı rakibi kolay açmakta işimize yarayabilir.

Umarım temiz bir galibiyet olur, haftasonu Everton'la yine içeride oynayacağız. Maç yarın 21.45'te. Herkese iyi seyirler.

Dip not: Eboue'de afrika kupasında, Sagna oynayacak. Hatasız kul olmaz diyoruz:))

8 yorum:

  1. eboue de afrika kupasına gitti.bu arada nasri hiç orta alanda oynadı mı?sağ ya da sol açık oynuyor.oynuyabilir ve wenger oynatır mı?

    YanıtlaSil
  2. Adsız arkadaşım Nasri'nin zaten asıl yeri forvet arkası.bence bu maçta Diaby ön libero önünde Nasri-Ramsey oynar.

    YanıtlaSil
  3. beyler özür diliyorum. eboue olayından dolayı.

    YanıtlaSil
  4. @Adsız kardeş
    isim yada nick kullansan fena olmaz aslında.cevap yazarken iyi olur bizim içinde

    YanıtlaSil
  5. her türlü kadroyla kazanılması gereken bir maç. içerde atmosferle havayı bulup alırız. rakiplerimizin de kaybı hiç fena olmaz hani :)

    YanıtlaSil
  6. hadi bakalım bol şans takıma :)

    YanıtlaSil
  7. bendende bol şanslar 2 yıldır ilk defa umutluyum şampiyonluk için

    YanıtlaSil
  8. inşallah levo. sende umutluysan bu takım şampiyon olur:))

    YanıtlaSil