07 Aralık 2009

Wenger isyan bayrağını açtı!

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, kariyeri boyunca belki de en çok sakatlık yaşanan sezonu geçirdiğini söyledi...Arsenal'in tecrübeli çalıştırıcısının başı sakatlıklarla dertte. Cumartesi günü oynanan Stoke karşılaşmasının ardından, Rosicky, Eboue, Gallas ve Traore'nin de sakatlar kervanına katılması, Wenger'in sabrını taşırdı.

Kulübün resmi sitesine konuşan Fransız teknik adam, "Sakatlıklar açısından en talihsiz sezonumuzu geçiriyoruz. Diğer büyük kulüplerden daha çok sakatımız var. Bunun bir sebebi olmalı, araştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Wenger, yaşanan sakatlıklar ardından özellikle hücum bölgesinde çok zayıfladıklarını belirtirken, "Rosicky ve Eduardo uzun süredir aramızda yoktu. Tekrar sakatlandılar. Van Persie, milli takımda sakatlandı. Walcott, Birmingham karşılaşmasında yediği tekmeden sonra bir daha oynayamadı" şeklinde konuştu.

Arsene Wenger, ocak ayında hücum bölgesine takviye yapacaklarını, fakat kimsenin büyük yıldızlar beklememesi gerektiğini belirterek sözlerini sonlandırdı.

1 yorum: