29 Aralık 2009

Transfer Söylentileri - 3

Itasportpress, sezon başında Juve'ye 25 milyon euro'ya mal olan ancak bir türlü istenilen performansı ortaya koyamamasının yanında teknik direktör Ferrara'yla da arası bozuk olan Brezilyalı oyuncunun, son oynanan Catania maçının 32. dakikasında oyundan alınmasının ardından takımdan ayrılmayı düşündüğünü yazdı.

Yaz aylarında da Melo transferi için Juventus ile mücadele eden Arsenal'in, bu durumdan faydalanıp, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katabileceği iddia ediliyor.

Kariyerinde kötü bir dönem geçiren Felipe Melo için de Arsenal'in iyi bir tercih olabileceği ve Dünya Kupası kadrosunda yer almak için transferi düşünebileceği konuşuluyor.


Goal.com'un haberine göre Londra’nın iki köklü kulübü Arsenal ve Tottenham, Norwich City forması giyen Fraser Forster transferi için büyük bir yarışa girdi.

Bonservisi Newcastle United’da bulunan 21 yaşındaki genç eldiven, sergilediği başarılı bir performans sergiliyor.

Newcastle’ın gelecek vadeden genç oyuncusunun ucuza göndermek gibi bir niyeti yok. Arsene Wenger ve Harry Redknapp, genç oyuncunun gelişimini bir süredir takip ediyor.

Ocak ayında Chamakh'ın Arsenal'e gelmesi spekülasyonları yoğundu bide bunun üstüne Van Persie'nin uzun süre sahalardan uzak kalıcak olmasıyla Wenger'in ocak ayında Chamakh'ı transfer edeceği haberi yayılmıştı ancak Chamakh yaptığı açıklamada bu sezonu Bordeaux'da tamamlayacağını açıkladı.

9 yorum:

  1. Valla yazın herkesin ağzında bir Melo Melo'dur gidiyordu. Juve aldı birçok kişi üzüldü. Bu sezon 2 kere rastgeldi Juve'nin maçı tvde. Ne hikmetse ikisinde de hiç faydalı görünmediği gibi ikisinde de kırmızı kart gördü. Bizim Song 3 tane Melo eder Türk deyimiyle.

    YanıtlaSil
  2. zaten ortasahamız kısıtlıydı Song'un gitmesiyle çok sıkıntı çekicez.takviye şart bence.

    YanıtlaSil
  3. bizim sakat futbolcularımızı transfer etmemize ihtiyacımız war başka bişi değil bu donemde gelseler bile arshavinin gecen seneki performansına ulaşıcaklarını sanmıyorum..

    YanıtlaSil
  4. Marouane ara transferde zor bence..Bordeaux çok formda ligde9 puan fark yaptı Lille e. Şampiyonlar liginde son 8 e kalma şansları yüksek Olympiakos a karşı..Bırakmaz bence takımını..Geçen yaz daha kolaydı almamız L.Blanc çok akıllı bir hoca.. Bordeaux un tün yapısını değiştiriyor 2 sene önceye göre çok değiştiler..( ama gabriel obertanı nasıl verirler Manu ya hala anlamış değilim arada kaynadı herhalde)
    Ligdede 8 golü var değerini düşürmedi hiç bu karışıklıkta karakteri çok iyi anlaşılan ..

    Arshavin ve Vermaelen ile transferi 12 den vuran bir hocamız varken çok takılmamak lazım yine en iyisini alacaktır(en hesaplısını)

    YanıtlaSil
  5. Şu şartlarda Gignac forvete en ideal transfer olacaktır bana göre. Şampiyonlar liginde de oynayabilecek herhalde maliyeti de Dzeko'ya, Chamakh'a göre daha az olacaktır. Orta saha için gönlümden geçen isim Yaya Toure olsa da Barcelona ile Fabregas'ın dahil olmadığı bir alışveriş yapmak zor gibi.

    gdgenius

    YanıtlaSil
  6. Bence de Gignac daha güçlü bir ihtimal..

    YanıtlaSil
  7. sürprizde romelu lukaku.. :D

    YanıtlaSil
  8. felipe melo, son derece overrated bir adam, juventus'da ilk 11'de çıkacak bir adam değil, ama arsenal'de denilson ya da song yerine oynayabilir alınırsa. ama bence orta saha yerine adebayor tarzı bir santrafor şart arsenal'e. dzeko gelse süper olur diyorum.

    YanıtlaSil