02 Aralık 2009

02 Aralık 2009 Manchester City 3-0 Arsenal Maçı (Carling Cup)



1 sene içinde Man City deplasmanında oynadığımız 3 maçta yediğimiz 10 gol, yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu açıkca ortaya koyuyor.

6 yorum:

  1. geçen chelsea maçına benzer bir maçtı.başa baş mücadelede bir anlık konsantrasyon kaybı ilk golün yenmesine ve 3-0 yenilmemize yol açtı.genede bu maçtan memnun oldum çünkü gençlerimiz man city'le başabaş mücadele etti.tek eleştirim , Wenger'in gençleri oynatması iyi hoşta bari yedeklerde yıldız futbolcularımızı koysun maçı değiştirebilicek isimleri.neyse geçti artık sağlık olsun.takımdan Silvestre'yi beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Maç la ilgili fazla bişey yok söyleyecek..Üst üste 3. yenilgi ..Takım gençte olsa Arsenal i temsil ediyor en azından güzel futbol beklerdim ..neyse takılıp kalacak maç değil..
    Silvestre genelde iyiydi bende beğendim ama inanın Alex Song daha tecrübeli gibi gözüktü daha sakindi ..

    YanıtlaSil
  3. ön liberoyu beğenmedim bizde. ne fiziği var ne tekniği. rosicky sanki idmana çıkmıştı böyle düşük tempoda. eboue ilk yarı bir kere bile çıkmadı. vela/merida/ramsey bu seviye için yetersizler şu an. wilshere oyun başında iyiydi sonradan oyundan düştü. normal sonuç neticede. abartmamak gerek.

    YanıtlaSil
  4. açık söylüyorm merida'nın uzaktan şut harici hiç bir özelliği yok bence.bir adam maç boyu hiçbişey mi yapmaz bir şut harici.eboue'yi de çok lakayt gördüm ilk yediğimiz golün en başında önünden geçen topa baktı koşmadı ve golü yedik.

    YanıtlaSil
  5. Rosicky gerçekten çok temposuzdu maç kondisyonu içim oynadı tamamen..Eboue de hiç destek vermedi ..hafta sonu tamamen farklı bir 11 oynayacağı için fazla etkilenmeyiz...sadece gençlerimizi 1-2 maç daha izleyemeyeceğiz o kadar ..

    YanıtlaSil
  6. rosicky futboldan bıkmış bu çok açık. sene sonu satılır veya emekli edilir. ondan bir şey beklemeye gerek yok artık. dönemedi.

    YanıtlaSil