11 Kasım 2009

Wilshere: "Wembley'e Kadar Gidebiliriz"

Jack Wilshere sakatlığından kurtulup tamamen hazır olduktan sonra Carling Cup'ta bir sonraki turda oynamayı bekliyor. Genç oyuncularında takımı Wembley'e götürebileceğine inanıyor.

17 yaşındaki oyuncu bu sezonki Carling Cup kadrosunda Wenger'in en güvendiği oyunculardan ancak Eylül ayındaki West Brom maçında oynadıktan sonra Liverpool maçında kenarda bekletilmişti.

Bileğindeki sakatlık nedeniyle yeni yeni iyileşen Wilshere, 2 Aralık'taki Manchester City maçında sahada yer almak istiyor. Genç oyuncu bu sezon Carling Cup'ı kaldırabileceğine de inanmış durumda.

"Sakatlığın nedeniyle şu anda sadece sakatlığı atlatmamı hızlandıracak çalışmalar yapıyorum. Manchester City maçında oynayabileceğim."

"Liverpool maçında oynamamak beni üzdü. Buna rağmen Craig Eastmond gibi oyuncuların kadroya girip başarılı bir oyun sergilemesini izlemek keyfi vericiydi. A takımdaki oyunculardan sakat olanlar varsa onun yerine genç takımdan birini rahatlıkla koyabilirsiniz."

"City'e karşı oynamak çok keyifli olacak. Umarım A takım ile maça çıkarlar. Manchester'a gideceğiz ve kazanabileceğimize inanıyorum ve umarım kazanırız."

"Şu anda son 8 takım içindeyiz ve bu, kupayı kazanabileceğimizin en net göstergesi. Manchester City'i yenebileceğimizi düşünüyorum ve bunu yaparsak önümüz tamamen açılacak ve kupaya kadar gidebileceğiz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder