15 Kasım 2009

Van Persie'den İyi Haberler

Hollanda yerel televizyonunun yaptığı habere göre, yırtık yok, bir zedelenme mevcut. En az 5 hafta sonra sahalarda görebilirmişiz Robin'i.

Gelişmeler olursa bu posttan devam edeceğiz.

Edit 1: Van Persie Hollanda kanalına telefonla bağlanmış ve 4 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını söylemiş, yarın Yugoslavya'ya gidip oradaki masajla tedavi yöntemini deneyecekmiş, bu kısaltabilirmiş süreyi.

Edit 2: Üç tane bağ varmış, onun en küçüğünde bir yırtık varmış.

Edit 3: Sky'da doğruladı haberi, sakatlık ilk anda korkulduğu kadar ciddi değilmiş, ameliyata falan gerek yok, 4 ila 6 hafta arasında Robin sahalarda.

Edit 4: Resmi sitede haberi doğruladı, Robin Van Persie tedavisini İngiltere'de sürdürecek ve yaklaşık olarak 6 hafta sahalarda uzak kalacak.

3 yorum:

  1. Forvet sakatlığında bir haberle ilgili fikrinizi almak istiyorum, Liverpool forumları konuyu tartışmaya başladı bile,

    10M a Eduardo ocak ayında Liverpool'da ? olabilir mi acaba ne dersiniz kontrat görüşmelerine henüz başlanmamış 18 ay kalmış falan, altta Vela haberini de görünce sorayım dedim :)

    YanıtlaSil
  2. eğer o tarihe kadar van persie ve bendtner fit duruma gelirse, teklifiniz de o civarlarda olursa, bu transferin olmaması için hiç bir sebep yok.

    YanıtlaSil
  3. Van Persie Dönüşü bence muhteşem olacak

    YanıtlaSil