25 Kasım 2009

Transfer Söylentileri-2


Arsene Wenger "yeni Thierry Henry" olarak gösterilen, Nice santrforu Loic Remy için yaz transfer dönemimde 14 milyon poundu gözden çıkardı.

İngiltere'nin prestijli gazetelerinden The Sun'ın spor servisinin haberine göre Arsenal menajeri Arsene Wenger, Nice takımında forma giyen Loic Remy'yi transfer etmek istiyor.

Stil olarak Gunners'ın şu anda Barcelona forması giyen eski yıldızı Henry'ye benzetilen ancak top kontrolu, tecrübeli yıldız kadar iyi olmadığının altı çizilen 20 yaşındaki golcü bu sezon Nice formsaıyla 12 maçta 6 gole imza attı.

Arsenal'in kendisine olan ilgisinden haberdar olan genç yıldız, Fransa'dan takım arkadaşları Abou Diaby ve Bacary Sagna'dan, Emirates'teki yaşantı hakkında bilgi aldı.

Remy iddialar hakkında şöyle konuştu :
"Fransa Milli Takımı'ndayken Diaby ve Sagna ile sık sık Arsenal hakkında konuşuyoruz. Onlar da bana Arsenal'e geldiğinde kariyerinin tamamında orada kalmak istersin diyorlar."

Milli takımda 1 kez boy gösteren Remy ile Milan'ın yanı sıra, Fransa devleri Lyon ve Bordeaux da yakından ilgileniyor.

18 ay önce Lyon'dan ayrılan ve düzenli olarak forma giyme ihtiyacını karşılamak için Nice'e katılan genç golcü geçen sezon 32 maçta 11 gol atarak, kümede kalma mücadelesi veren takımında adeta bir yıldız gibi parlamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder