15 Kasım 2009

Senderos: ''Ayrılabilirim"



Arsenal stoperi Philippe Senderos, düzenli olarak futbol oynamak istediği için Ocak ayındaki ara transfer döneminde Emirates'ten ayrılabileceğini söyledi.

Geçen sezonu Milan'da kiralık olarak geçiren İsviçreli oyuncu, bu sezon geri döndüğü Arsenal'de henüz bir Premier Lig maçına çıkmadı.

Yaz transfer döneminde Ajax'tan kadroya dahil edilen Thomas Vermaelen'in arka arkaya etkileyici performans sergilemesiyle Wenger'in gözündeki ideal 11'den iyice düşen genç savunmacı Londra'dan ayrılmanın kendisi için en iyi seçenek olduğunu itiraf etti.

The Sunday Mirror'a konuşan Senderos, "Bir çözüm bulmalıyım çünkü Arsenal'de oynayamıyorum. Ara transfer döneminde kulüp değişimi bir seçenek olarak görünüyor. Tüm kapıları açık tutuyorum. Bu bir oyuncu için zor bir zaman. Sanki geçmek zorunda olduğum bir sınav gibi ama Tanrı'ya inanıyorum ve güçlü kalmak zorundayım." ifadelerini kullandı.

Yaz transfer döneminde Everton'un Senderos ile ilgilendiği ve menajer David Moyes'un bu ilgiyi Ocak ayında yenileyebileceği iddia edildi.

1 yorum:

  1. bence iyi topçu kalması faydalı, djourou mart gibi döneceğine göre, sezon sonuna kadar kalması gerek.

    YanıtlaSil