17 Kasım 2009

Placenta Fluid Massage

Van Persie sakatlık postunda biraz bahsetmiştik, Belgrad'da bu şekilde tedavi yapan bir merkez var, o hasarlı bölgeye placenta sıvısıyla masaj yaparak tedavi süresini kısaltıyor, Robin'de kulüpten izin almış ve Belgrad'a tedavi olmaya gidiyor.

Psv'li Lazovic geçen ay dizinden bir sakatlık yaşamış, yaklaşık 5 hafta içinde iyileşir demiş doktorlar, Lazovic Belgrad'a gitmiş ve bu tedaviden tam 1 hafta sora sahalara geri dönmüş.

Ajax'ın forveti Marco'nun da bir kalça sakatlığı mevcutmuş, doktorlar 1 ay sonra geri dönebilir demiş, o da masaj tedavisinden tam 8 gün sonra sahalara dönmüş.

Bu inanılmaz birşey tabi, umarız aynı şekilde gerçekleşir ve Robin sahalara çok kısa sürede geri döner. Tekrar geçmiş olsun.

2 yorum:

  1. Enteresan bir tedavi sistemi. Bu kadar çabuk iyileştirmesi acaba sakatlığı tamamen mi geçiriyor yoksa izleri kalıyor mu merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. o plasenta sıvısının içinde bazı yararlı maddeler bulunduğundan o bölgenin daha çabuk güç kazanmasını ve buna bağlı olarakta iyileşmesini sağlıyormuş gunners.

    YanıtlaSil