03 Kasım 2009

Banfield: "Oyuncular İçin Yeni Bir Kazanım Oldu"

2-0'lık yenilgi hakkında...
Kesinlikle üzücü. Topa sahip olduğumuz bölümler rakibe göre daha fazlaydı. Ama gerçek bir tehlike yaratamadık. Önemli bir gol pozisyonu hatırlamıyorum. Gol atmak puan almak istiyorsak bunu yapabilecek oyunu oynamamız gerekiyor. Duran toplarda yaptığımız hatalar oyuncularımda gördüğüm hataların başında geliyor. Bomboş bir kafa vurdurduk ve 1-0 geriye düştük.

Topa sahip olmamıza rağmen pozisyon bulamamamız gerçektende hayal kırıklığı yarattı. Soyunma odasında bununla ilgili mini bir toplantı yaptık ve bundan ders almamız gerektiğini konuştuk.

Portsmouth'un defansif oyunu hakkında...
Kendi alanlarında 10 kişi ile kapanıp savunma yaptılar. Oyuncularıma söyledim. Eğer üst kalite oyuncu olmak istiyorsanız böyle takımları da zorlayıp açmak zorundasınız.

Maçtan elde edilen kazanımlar hakkında...
Pozisyona giremesekte topu iyi kontrol ettik. Yarın maçın DVD'sini izleyeceğim ve bunun dışındaki olumlu yönleri bulacağım.

Emmanuel Frimpong'un sağ kanatta oynaması hakkında...
Orta sahanın ortasında 4-5 oyuncu yetiştiriyoruz. Oyuncularıma eğer bu takımda oynamak istiyorlarsa başka mevkilerde de oynamak zorunda olduklarını söyledim. Farklı mevkilerde oynamak oyuncuların gelişiminde negatif bir etki yaratmaz. Frimpong ile sağ kanatta başladık daha sonrasında Randall'ın yerinde kullandık. Çünkü kendisi orta sahanın her yerinde oynayabiliyor.

Yenilgiden sonra soyunma odasındaki hava hakkında...
Sanırım biraz üzüldüler. Kulüp için oynamak isteyenler her gün daha fazla çalışmak zorundalar. Bana göre bu akşam iyi çalıştılar ama orta yapma konusunda biraz kötüydük.

Gelecek hafta West Ham'ın nasıl oynanacağı hakkında...
Tahminim West Ham daha fazla ofansif oynayacak. Savunma yapılması bizi çok bozdu. West Ham'da hücum oyununu becerebilecek oyuncular var. Gelecek hafta daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder