24 Kasım 2009

24 Kasım 2009 Arsenal 2-0 S.Liege (Şampiyonlar Ligi)



Rahat maç, 2.0 sona erdi, böylelikle gruptan lider olarak çıkmayı garantilemiş olduk.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik, dakika 35'te Vermaelen'in uzun topuna hareketlenen Nasri şık bir vuruşla golü yaptı, skor 1.0 a geldi. 45+2'de uzun bir sakatlığın ardından sahalara dönen Denilson'un uzaktan nefis vuruşuyla 2.0 oldu. Maçın yıldızı genelde olduğu gibi Song'du. Gallas'ın gözü şişti, 2.yarı çıktı, Gibbs ise maçın sonunda aldığı darbeden dolayı sakatlandı, umarım ciddi değildir.

Denilson 66 dakika oynadı, çok hazır gelmiş, haftasonu ilk 11 çıkabilecek seviyede gibi geldi, ki Diaby'de sakat olduğuna göre Denilson orada kesin gibi. Walcott girdi sonradan, hızı, kalitesi ortada. Tecrübe mi hız mı haftasonu onun da kararı verilecektir. Arshavin klas olarak çok üstün bir oyuncu, maçın en güzel anlarında ortaya çıktı. Fabregas haftasonu çok yıpranmış, neden oynattı, biraz şaşırdım.

Onun dışında iyi bir haftaiçi, Pazar'a kadar önümüzde gayet makul bir süre var, tebrikler Arsenal.

Herkese iyi bayramlar.

1 yorum:

  1. derbi öncesi güzel bir sonuç oldu.inşallah şampiyonlar liginde ileri gidebiliriz çünkü çok iyi bir kadromuz var ama defansif orta sahadaki sakatlıklar bizi etkileyebilir oraya takviye yapabiliriz belki ocakta.bu arada denilson'un golüde süperdi top çift falso aldı kaleciyi yanılttı :)

    YanıtlaSil