28 Ekim 2009

28 Ekim 2009 Arsenal - Liverpool (Carling Cup)

Son 2 maçtır önce Şampiyonlar Ligi'nde sonra Premier Lig'de öne geçilerek alınan beraberliklerle takımın bir sıkıntı yaşadığı döneme girdik. Bu sıkıntıyı atmak için güzel 2 maç var. Liverpool ile oynanacak Carling Cup ve üstüne Spurs ile yapılacak derbi maçları takımı yeniden toparlayabilir. Bizim konumuz Liverpool maçı bu postta.

Takımlara bakarsak Arsenal'de sakatlıkları geçen Fabianski ve Nasri takımla bu sezon ilk kez maça çıkacaklar. Liverpool'da ise Aqulliani'nin oynaması bekleniyor. Gerrard yok ama Torres kadroda olacakmış. Oynatılır mı bilmiyorum. Bu ikilinin olmaması zaten Liverpool'u rezerv takımına yaklaştıran bir gelişme.

Takımda tecrübeli-genç dengesinin savunmada Silvestre ve Senderos'un oynamasıyla sağlanacağı muhtemel. Ortada ise Fabregas rolünde Ramsey'i izleyeceğimizi düşünüyorum. Hücum hattında kullanılacak isimler ise oldukça fazla seçim yapmak zor. West Brom maçında golleri atan Vela ve Watt ile Bendtner ve Eduardo maç kondisyonu yapması amacıyla oynaması ihtimal dahilinde olan isimler. (Bu yazıyı girerken resmi siteden 18 kişilik kadro yayınlandı. Vela yok.)

Bu maçın bir özelliği daha var. Arséne Wenger takımla birlikte 750. maçına çıkıyor.

Muhtemel kadro:

Fabianski
Gilbert-Silvestre-Senderos-Gibbs
Coquelin
Ramsey-Merida

Nasri-Eduardo-Watt

Yedekler: Szczesny, Bartley, Eastmond, Frimpong, Randall, Sunu, Bendtner

3 yorum:

  1. vela'nın oynamayacak olması üzücü.ramsey ve nasri'nin performanslarını merak ediyorum.bu maçta asları oynatmanın pek gereği yok 3 gün sonra çok önemli bir derbi var çünkü.

    YanıtlaSil
  2. tek maçmı bu maç acaba

    YanıtlaSil
  3. evet beraberlik durumunda uzatmalar penaltılara kadar yolu var

    YanıtlaSil