19 Eylül 2009

19 Eylül 2009 Arsenal 4-0 Wigan (Premier Lig)



Mannone

Sagna-Gallas-Vermealen-Clichy

Song

Diaby-Fabregas

Eboue-Van Persie-Eduardo

Maça tempolu başladık, klasik Emirates oyunu ile net pozisyonlar bulduk, 25.dakikada Van Persie'nin kullandığı kornere harika bir kafa vuruşu yapan Vermalen'le öne geçtik. Golden sonra Wigan biraz daha fazla topa sahip olmaya başladı, Mannone'un hatalarıyla bir kaç pozisyon buldular, ilk yarı Van persie'nin kaçırdığı yüzde 100 lük golün ardından 1.0 sona erdi.

2.yarıyada baskılı başladık, Vermealen gene sahneye çıktı Eboue'nin pasında sol ayağıyla müthiş bir vuruş yaptı skoru 2.0'a getirdi. Ardından 58.dakikada Eboue'nin hızlı getirdği topta soldan sağa doğru kateden Clichy topu Eduardo'ya çıkardı, Eduardo topu direğe nişanlandığı dönen pozisyonda golü yaptı, maç 3.0' a geldi.

Ramsey-Rosicky-Bendtner oyuna girdi maçın ilerleyen bölümünde. Aktif bir dinlenme yaptıkta diyebiliriz 30 dakika. Son olarak dakika 90'da Bendtner'in pasına dokunan Fabregas maçı 4.0'a getirdi.

Fabregas'ı kötü buldum, bu kadar zayıf bir ekibe karşı çok pas hatası yaptı. Maçın yıldızı ise Vermaelen. İnanılmaz bir oyuncu olduğunu her geçen gün gösteriyor, bu senenin en büyük yıldızlarından biri.

Aşağıdaki postta bahsettiğim 8 maçlık serinin ilk maçını yaptık, onun yanına bir + işareti koyacağım, zamanı geldiğindede o postu tekrar çıkarıp, üzerinde bir inceleme yaparız.

Haftaya Fulham deplasmanı var.

Herkese iyi bayramlar.

1 yorum:

  1. Merhaba
    Kendimizi zorlamadan galibiyete ulaştık,sizin de dediğiniz gibi 8 de 8 yaparsak muhteşem olur,8 maçta 20-21 puan da iyi iş yapar.bu 8 maçtan sonra da çelski nin havasını indiririz umarım!

    bu seneki performansımız 07/08 senesindeki performansımıza benzeyecek gibi geliyor bana.tıpkı o seneki gibi zayıf rakiplere karşı puan kaybetmeyiz ama büyük maçlarda sorun yaşayabiliriz.tabi bu sakat sayımızda bağlı.arshavin rosicky fabregas van persie ve walcott ın aynı anda sahada olduğu bir takım ortalığı yıkıp geçecektir
    İyi bayramlar herkese..

    YanıtlaSil